Închide meniul

Ilie Dumitrescu a descoperit „secretul” FCSB-ului în victoria cu PAOK de la Salonic. Avantajul pe care l-au avut roş-albaştrii

Alexandra Costea Publicat: 4 octombrie 2024, 9:28 / Actualizat: 4 octombrie 2024, 12:46

Reclamă
Ilie Dumitrescu a descoperit „secretul FCSB-ului în victoria cu PAOK de la Salonic. Avantajul pe care l-au avut roş-albaştrii

Ilie Dumitrescu a descoperit secretul FCSB-ului de la Salonic

Ilie Dumitrescu la un eveniment de pe Arena Naţională - Profimedia

Ilie Dumitrescu a descoperit secretul FCSB-ului de la Salonic, din victoria cu echipa lui Răzvan Lucescu. La scurt timp după finalul meciului PAOK – FCSB, încheiată 0-1, fostul fotbalist a făcut o analiză a partidei de pe Toumba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început cu dreptul în faza principală din Europa League. În prima etapă, campioana României s-a impus pe teren propriu în fața celor de la RFS, scor 4-1. După victoria cu PAOK, din runda a doua, roş-albaştrii ocupă locul patru în clasament. Tot câte şase puncte au şi Lazio, Lyon, Tottenham şi Anderlecht.

Ilie Dumitrescu a descoperit secretul FCSB-ului de la Salonic

Ilie Dumitrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor lui Charalambous. Mai mult, acesta nu a stat pe gânduri şi a desemnat omul meciului: Ștefan Târnovanu. În opinia sa, portarul roş-albaştrilor a fost cel mai bun de pe teren, mai ales că a reușit să încheie partida fără gol primit. De asemenea, a ţinut să vorbească şi despre eliminarea lui Darius Olaru. Căpitanul FCSB-ului a văzut cel de-al doilea cartonaş galben în minutul 55.

„Meciul era extrem de interesant cu Olaru în teren. Am văzut un PAOK care risca foarte mult, era cu linia de fund undeva în terenul nostru. Orice recuperare ar fi avut și Miculescu și Bîrligea, doi jucători cu o viteză foarte bună, puteam să-i surprindem.

Târnovanu chiar avea nevoie de un meci ca acesta. Avea nevoie de o evoluție la nivelul la care ne-a obișnuit. A făcut un meci extraordinar. Târnovanu, în seara asta, este omul meciului. El și cu Olaru trebuiau să fie. Și Popescu a jucat foarte bine, și Dawa.

Reclamă
Reclamă

În prima repriză, PAOK mi s-a părut într-un tonus foarte bun. N-au fructificat ocaziile. În momentul în care faci un joc bun și îți dă gol FCSB, prin acțiunea aia senzațională a lui Olaru cu Bîrligea, psihologic echipa PAOK n-a mai existat. Dovadă în partea a doua a meciului, cei care au fost mental mai puternici au fost cei de la FCSB, și din punct de vedere fizic au stat mai bine”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Ştefan Târnovanu a fost salvarea FCSB-ului la Salonic

FCSB a deschis scorul în meciul cu elevii lui Răzvan Lucescu. Daniel Bîrligea a fost cel care a marcat un gol uriaş în minutul 45+8, din pasa lui Darius Olaru.

Portarul roş-albaştrilor a reuşit să încheie partida de pe Toumba fără gol primit. PAOK a avut o şasă uriaşă să egaleze în minutul 62, după o centrare a lui Kiril Despodov, care a ajuns la Magomed Ozdoev. Cu toate acestea, Târnovanu a intervenit spectaculos și a respins balonul.

Reclamă

De asemenea, portarul echipei bucureştene a fost desemnat omul mecului şi de jurnaliştii eleni. Grecii de la sportal.gr au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ştefan Târnovanu .

„MVP: portarul celor de la FCSB, Târnovanu, care a avut un meci excelent. A avut reacție la toate ocaziile jucătorilor de la PAOK și primește distincția de omul meciului”, notează sursa citată.

În acest sezon de Europa League, FCSB se va duela cu Glasgow Rangers (26 octombrie, în deplasare), FC Midtjylland (7 noiembrie, acasă), Olympiakos Pireu (28 noiembrie, acasă), Hoffenheim (12 decembrie, în deplasare), Qarabag (23 ianuarie, în deplasare) şi Manchester United (30 ianuarie, acasă).

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:46

Mircea Lucescu l-a lăsat acasă pe Daniel Bîrligea şi se bazează pe George Puşcaş pentru „dubla” cu Cipru şi Lituania!

15:31

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania! Decizia luată în cazul lui Bîrligea

15:23

Gigi Becali, mesaj de luptă înainte de Rangers – FCSB. Patronul și-a făcut deja planul: „O bat din canapea! Dirijez din pat!”

15:21

Motivul pentru care Adrian Newey a ales, de fapt, Aston Martin. A refuzat să lucreze cu Hamilton la Ferrari

14:52

AntenaPLAY lansează abonamentul Student Discount

14:22

Kevin de Bruyne a cerut să nu fie convocat la naționala Belgiei! Chiar selecționerul a dezvăluit totul

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și