Închide meniul

Cristiano Ronaldo, gol în Manchester United – Sheriff Tiraspol 3-0. Starul lusitan a revenit „în forţă” pentru „diavoli”. Toate rezultatele serii sunt AICI

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2022, 23:45

Cristiano Ronaldo, gol în Manchester United – Sheriff Tiraspol 3-0. Starul lusitan a revenit „în forţă pentru „diavoli. Toate rezultatele serii sunt AICI

Cristiano Ronaldo poate reveni pe teren, în Manchester United - Sheriff

Cristiano Ronaldo, în timpul ultimului amical al lui Manchester United/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a revenit cu gol la Manchester United, în meciul cu Sheriff Tiraspol. Starul lusitan a marcat în victoria „diavolilor” cu 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rezultatele serii din Europa League şi Conference League sunt pe www.AS.ro.

Cristiano Ronaldo, marcator în Manchester United – Sheriff Tiraspol

Update: Manchester United – Sheriff Tiraspol 3-0! Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 83, în primul meci după revenirea în lotul „diavolilor”.

Update 22:00: Începe meciul dintre Manchester United şi Sheriff Tiraspol, Cristiano Ronaldo fiind printre titularii lui Erik ten Hag.

Update 21:50: AEK Larnaca – Dinamo Kiev 3-3! Trupa lui Mircea Lucescu a smuls un punct in extremis, după ce au reuşit să egaleze în minutele de prelungiri.

Reclamă

Update 20:55: AEK Larnaca – Dinamo Kiev 2-1! Ciprioţii se află din nou în avantaj, după reuşita lui Rafa Lopes, din minutul 53!

Update 20:33: AEK Larnaca – Dinamo Kiev 1-1. Elevii lui Mircea Lucescu au reuşit să egaleze pe final de primă repriză, în minutul 45+2, prin Vanat.

Update 20:10: AEK Larnaca – Dinamo Kiev 1-0! Gazdele a deschis scorul în minutul 26, prin Atman.

Reclamă 4 / 0/3

Update 19:45: Începe meciul dintre AEK Larnaca şi Dinamo Kiev.

Cristiano Ronaldo a fost reprimit în lotul lui Manchester United, după ce a fost exclus de către Erik ten Hag pentru partida cu Chelsea. Starul lusitan s-a împăcat cu antrenorul olandez, şi poate fi titular în confruntarea cu Sheriff Tiraspol.

„Diavolii” luptă pentru primul loc în grupă, fiind la trei puncte distanţă de liderul Real Sociedad.

Totodată, Rareş Ilie şi Nice se luptă pentru calificare. Francezii se află pe locul secund în grupă, la patru puncte distanţă de adversara din această seară, Partizan.

De cealaltă parte, Mircea Lucescu ţinteşte prima victorie în Europa League, din acest sezon. Antrenorul român poate spăla ruşinea unui sezon modest, cu o victorie în faţa celor de la AEK Larnaca. Ucrainenii se luptă pentru locul trei din grupă, prin care pot rămâne în competiţiile europene, şi anume în Conference League.

Meciurile serii din Europa League:

  • AEK Larnaca – Dinamo Kiev 3-3
  • Lazio – Midtjylland 2-1
  • PSV – Arsenal 2-0
  • Ferencvaros – Monaco 1-1
  • HJK – AS Roma 1-2
  • Manchester United – Sheriff Tiraspol 3-0

Meciurile serii din Europa League:

Reclamă

Ce a declarat Erik ten Hag, după ce Cristiano Ronaldo a fost reprimit în lotul lui Manchester United

Erik ten Hag a oferit primele declaraţii, după ce l-a reprimit în lotul lui Manchester United pe Cristiano Ronaldo. Managerul „diavolilor” a lăsat de înţeles că portughezul a fost „iertat” după gesturile de la finalul meciului cu Tottenham.

Erik ten Hag a declarat că nu a stat mult pe gânduri, atunci când a luat decizia de a-l reprimi în lot pe Cristiano Ronaldo. Managerul a declarat că nu s-a bazat pe serviciile lusitanului doar pentru partida cu Chelsea, din runda precedentă.

„Da, Cristiano Ronaldo va fi în lot mâine. Nu este dificil. Dar cred că am răspuns la toate întrebările, iar acum trebuie să ne concentrăm pe partida de mâine. Avem un meci important, pentru că vrem să fim pe primul loc în grupă.

E gata, s-a întors, concentrat pe meci, este important când Cristiano este implicat în meci”, a declarat Erik ten Hag, citat de thesun.co.uk.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și