Închide meniul

Ce a declarat Erik ten Hag, după ce Cristiano Ronaldo a fost reprimit în lotul lui Manchester United

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2022, 15:05

Ce a declarat Erik ten Hag, după ce Cristiano Ronaldo a fost reprimit în lotul lui Manchester United

Ce a declarat Erik ten Hag, despre revenirea lui Cristiano Ronaldo în lotul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo şi Erik ten Hag, în timpul unui meci/ Profimedia

  • Erik ten Hag confirmă revenirea lui Cristiano Ronaldo în lotul lui Manchester United
  • Ce a declarat antrenorul „diavolilor”

Erik ten Hag a oferit primele declaraţii, după ce l-a reprimit în lotul lui Manchester United pe Cristiano Ronaldo. Managerul „diavolilor” a lăsat de înţeles că portughezul a fost „iertat” după gesturile de la finalul meciului cu Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo va fi în lotul lui Manchester United, pentru partida din Europa League cu Sheriff Tiraspol. „Diavolii” îşi pot asigura calificare în optimi, dacă vor reuşi să obţintă o victorie.

Ce a declarat Erik ten Hag, după ce Cristiano Ronaldo a fost reprimit în lotul lui Manchester United

Erik ten Hag a declarat că nu a stat mult pe gânduri, atunci când a luat decizia de a-l reprimi în lot pe Cristiano Ronaldo. Managerul a declarat că nu s-a bazat pe serviciile lusitanului doar pentru partida cu Chelsea, din runda precedentă.

Reclamă

„Da, Cristiano Ronaldo va fi în lot mâine. Nu este dificil. Dar cred că am răspuns la toate întrebările, iar acum trebuie să ne concentrăm pe partida de mâine. Avem un meci important, pentru că vrem să fim pe primul loc în grupă.

E gata, s-a întors, concentrat pe meci, este important când Cristiano este implicat în meci”, a declarat Erik ten Hag, citat de thesun.co.uk.

Reclamă

Manchester United se află pe locul secund în grupa de Europa League, la 3 puncte distanţă de Real Sociedad.

Cristiano Ronaldo s-a împăcat cu Erik ten Hag! Portughezul a revenit în lotul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo s-a împăcat cu Erik ten Hag. Portughezul a revenit în lotul lui Manchester United și poate juca în partida următoare.

Cristiano Ronaldo a revenit după suspendarea dictată de Manchester United împotriva lui şi a participat marţi la antrenamentul de dimineaţă al echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a revenit după suspendarea dictată de Manchester United împotriva lui şi a participat marţi la antrenamentul de dimineaţă al echipei sale.

Reintegrarea atacantului portughez în echipă a fost făcută în urma unei întâlniri între Ronaldo şi antrenorul Erik ten Hag, întâlnire care a avut loc înaintea şedinţei de antrenament de marţi.

Cristiano Ronaldo: „Nu m-am schimbat!”

După ce a fost exclus din lot, Ronaldo a dezvăluit că încearcă să fie un exemplu pentru jucătorii mai tineri din echipă, şi că va da totul pentru a reveni alături de coechipierii săi cât mai repede.

„Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat. Sunt aceeași persoană și același profesionst care am fost în ultimii 20 de ani în care am jucat în fotbalul de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în luarea deciziilor.

Am început de foarte tânăr, jucătorii mai în vârstă și mai experimentați au fost întotdeauna exemple extrem de importante pentru mine. Astfel, mai târziu, am încercat întotdeauna să setez un exemplu în mine pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate nu este întotdeauna posibil asta și câteodată ‘căldura’ de moment scoate ce e mai bun din noi.

În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu în Carrington, să îmi sprijin coechipierii și să mă pregătesc pentru tot în orice meci. Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Aceasta este Manchester United și uniți trebuie să rămânem. În curând vom fi din nou împreună”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, pe conturile oficiale sociale.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY