Închide meniul

Liverpool – LASK 4-0 şi Frankfurt – PAOK 1-2. Fenerbahce, umilinţă pe terenul lui Nordsjaelland. Marseille şi Ajax, meciul serii

Alex Masgras Publicat: 1 decembrie 2023, 0:00

Reclamă
Liverpool – LASK 4-0 şi Frankfurt – PAOK 1-2. Fenerbahce, umilinţă pe terenul lui Nordsjaelland. Marseille şi Ajax, meciul serii

Liverpool - LASK 4-0 şi Frankfurt - PAOK 1-2

Mohamed Salah, în timpul meciului Liverpool - LASK / Profimedia

Liverpool – LASK 4-0 şi Frankfurt – PAOK 1-2. Etapa a cincea din grupele Europa League şi Conference League a propus mai multe meciuri interesante.  Răzvan Lucescu şi PAOK Salonic şi-au asigurat primul loc al grupei şi calificarea direct în optimile de finală Conference League. PAOK s-a impus pe terenul celor de la Eintracht Frankfurt cu 2-1, formaţie cu care se lupta pentru prima poziţie şi de care s-a distanţat la patru puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Surpriza serii a fost produsă de Nordsjaelland. Echipa care a eliminat FCSB în preliminariile Conference League a câştigat cu 6-1 duelul cu Fenerbahce. Nebunie a fost şi în Europa League. Marseille şi Ajax au oferit meciul serii pe Velodrome, într-un adevărat thriller. Marseille s-a impus impus dramatic, cu 4-3, după un penalty transformat de Aubameyang în prelungirile partidei. Liverpool a avut o misiune uşoară în meciul de pe Anfield cu austriecii de la LASK. Echipa lui Jurgen Klopp şi-a luat revanşa pentru înfrângerea de pe terenul lui Toulouse şi s-a impus cu 4-0, fiind sigură de calificarea în optimile de finală, după ce francezii au remizat cu Royale Union şi au rămas la patru puncte în spatele „cormoranilor”.

Liverpool – LASK şi Frankfurt – PAOK

Rezultatele serii în Europa League

Rezultatele serii în Conference League

Reclamă

Min. 73 în Frankfurt – PAOK 1-2! Zivkovic o readuce pe PAOK în avantaj, iar echipa lui Răzvan Lucescu este foarte aproape de a încheia pe primul loc grupa şi de a merge direct în optimile Conference League.

Min. 58 în Frankfurt – PAOK 1-1! Formaţia din Germania a restabiit egalitatea prin Marmoush după doar 3 minute.

Min. 55 în Frankfurt – PAOK 0-1! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul prin Kedziora

Reclamă 4 / 0/3

Min. 51 în Liverpool – LASK 3-0! Mohamed Salah a înscris de la 11 metri.

Min. 30 în Marseille – Ajax 2-2! Brobbey a reuşit dubla.

Min. 26 în Marseille – Ajax 2-1! Mbemba a readus-o în avantaj pe OM.

Min. 16 în Liverpool – LASK 2-0! Cody Gakpo a majorat diferenţa după câteva minute.

Min. 12 în Liverpool – LASK 1-0! Luis Diaz a deschis scorul în partida de pe Anfield.

Min. 10 în Marseille – Ajax 1-1! Brobbey a restabilit egalitatea, după doar un minut.

Min. 9 în Marseille – Ajax 1-0! Aubameyang a deschis scorul, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

Reclamă

Update 21:45: Rezultatele meciurilor de la 19:45 din Europa League

Rezultatele din Conference League

Update 19:45: Au început meciurile de la 19:45 din Europa League şi Conference League.

Update: S-au încheiat primele meciuri ale serii din Conference League. Maccabi Tel Aviv s-a impus cu 2-1 în meciul de pe terenul celor de la Breidablik, în timp ce Dinamo Zagreb a câştigat cu 2-0 deplasarea de la Astana, ambele în Conference League.

Liverpool a pierdut etapa trecută în meciul de pe terenul lui Toulouse, la capătul unei partide cu final controversat. „Cormoranii” vor să îşi ia revanşa în meciul de pe teren propriu cu LASK din etapa a cincea. În tur, Liverpool s-a impus cu 3-1.

Echipa lui Jurgen Klopp vine după remiza de pe Etihad cu Manchester City, în timp ce LASK s-a impus în campionat în faţa celor de la Tirol, cu 1-0.

În Conference League, PAOK, echipa pregătită de Răzvan Lucescu va juca pe terenul celor de la Eintracht Frankfurt, într-un duel pentru primul loc al grupei. PAOK este în acest moment lider, cu 10 puncte, în timp ce formaţia din Germania este pe locul 2, cu 9 puncte. Ambele echipe sunt deja calificate în primăvara europeană, dar rămâne de văzut cine va merge direct în optimi.

Programul din Europa League

ora 19:45

ora 22:00

Programul din Conference League

ora 15:00

ora 17:30

ora 19:45

ora 22:00

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și