Închide meniul

Răzvan Lucescu a dus-o pe PAOK în primăvara europeană! Performanța incredibilă a tehnicianului român

Alex Ioniță Publicat: 9 noiembrie 2023, 23:49

Reclamă
Răzvan Lucescu a dus-o pe PAOK în primăvara europeană! Performanța incredibilă a tehnicianului român

Răzvan Lucescu a dus-o pe PAOK în primăvara europeană

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Răzvan Lucescu a dus-o pe PAOK în primăvara europeană! După meciul cu Aberdeen, din etapa a 4-a a grupelor UEFA Conference League, tehnicianul român a reușit să califice echipa din Salonic în fazele eliminatorii ale competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul care s-a jucat pe terenul echipei lui Răzvan Lucescu s-a încheiat cu scorul de 2-2. Totuși, având în vedere rezultatul înregistrat în cealaltă partidă a grupei, PAOK este sigură de calificarea în primăvara europeană.

Răzvan Lucescu a dus-o pe PAOK în primăvara europeană! Situația din grupa lui Răzvan Lucescu

După rezultatul cu echipa din Scoția, formația pregătită de tehnicianul român a ajuns la 10 puncte după cele 4 partide jucate, în cadrul grupelor UEFA Conference League.

În momentul de față, PAOK se află pe primul loc în grupă. Poziția secundă este ocupată de cei de la Eintracht Frankfurt, care au 9 puncte după tot atâtea meciuri jucate.

Astfel, echipa din Salonic, care este neînvinsă până în momentul de față, în cadrul competiției, și-a asigurat cel puțin poziția secundă din Grupa G a Conference League.

Reclamă

Rămâne de văzut însă dacă echipa lui Răzvan Lucescu va reuși să își mențină prima poziție în grupă, care duce direct în optimile competiției, sau dacă se va clasa pe locul al 2-lea, care duce în șaisprezecimile Conference League.

PAOK ar urma să se dueleze cu una dintre formațiile care se vor clasa pe poziția a 3-a în grupele UEFA Europa League, pentru un loc în optimi, în cazul în care se va clasa pe poziția secundă a grupei.

Cum arată Grupa G a UEFA Conference League, după meciurile din etapa a 4-a:

Reclamă 4 / 0/3

1. PAOK Salonic – 10 puncte
2. Eintracht Frankfurt – 9 puncte
3. Aberdeen – 2 puncte
4. HJK Helsinki – 1 punct

Răzvan Lucescu, prima reacție după demisia lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev

Antrenorul celor de la PAOK se simte ușurat că tatăl său a luat decizia să plece din Ucraina, țară aflată încă în război. Ajuns la 78 de ani, Il Luce poate avea acum grijă de strănepoți.

„Nu vă pot spune prea multe despre tatăl meu. Nu pot răspunde. Vă pot da numărul lui de telefon. Am vorbit un pic. Este cariera lui, este viața lui. Sunt mai mult decât ușurat că se întoarce.

Nu știu ce se va întâmpla. Nu e ușor să te descurci cu cinci strănepoți. Pentru mine e greu să mă descurc cu nepoți. Te înnebunește chestia asta”, a spus Lucescu, după succesul uriaș cu Olympiacos, 4-2.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și