Închide meniul

„Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie”

Alex Masgras Publicat: 13 mai 2024, 19:34 / Actualizat: 13 mai 2024, 21:22

Reclamă
„Mă retrag într-o peşteră Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie

Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: "Clubul de comedie"

Istvan Kovacs, în timpului meciului Newcastle - PSG, din grupele UEFA Champons League / Profimedia

Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf. Arbitrul român se va afla la centru în meciul dintre Bayer Leverkusen şi Atalanta, urmând să arbitreze pentru a doua oară o finală europeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Delegarea arbitrului din Carei nu este însă pe placul tuturor. Pavel Fernandez, specialistul în arbitraj al spaniolilor de la Marca, a pus la zid decizia celor de la UEFA.

„Mă retrag într-o peşteră” Reacţii dure după delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League: „Clubul de comedie”

Nu doar delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League l-a indignat pe Pavel Fernandez. Spaniolul a criticat şi delegarea slovenului Slavko Vincic la finala UEFA Champions League, dintre Real Madrid şi Borussia Dortmund.

„Azi, la ’Clubul de Comedie’

-Slovenul Slavko Vincic, în finala Champions League.

Reclamă
Reclamă 4

-Românul Istvan Kovacs, în finala Europa League.

Cei doi sunt, cu mici diferențe, cei mai slabi arbitri din elita UEFA.

Mă retrag într-o peșteră, la revedere!”, a scris Pavel Fernandez, pe Twitter.

Reclamă

Istvan Kovacs nu este pe placul spaniolilor, după meciul Barcelona – PSG, returul sferturilor de finală UEFA Champions League. Parizienii s-au impus cu 4-1 şi au obţinut calificarea, la capătul unui meci în care arbtitrul român a fost criticat dur de spanioli.

El l-a eliminat direct pe Ronald Araujo, oferind şi o lovitură de la 11 metri pentru PSG, în repriza secundă. De asemenea, Kovacs l-a trimis la vestiare şi pe Xavi, antrenorul catalanilor fiind scos din sărite de deciziile luate de român.

Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League

Arbitrul român se va afla la centru în partida de la Dublin, dintre Atalanta şi Bayer Leverkusen, care va avea loc pe 22 mai.

Aceasta este a doua finală europeană din cariera lui Istvan Kovacs. În 2022, arbitrul din Carei se afla la centru la duelul dintre AS Roma şi Feyenoord, prima finală Conference League din istorie.

„Centralul român va bifa a doua finală europeană arbitrată, după cea din Conference League, ediția 2022.

Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA să conducă finala Europa League de miercuri, 22 mai, de la Dublin: Atalanta (Italia) – Bayer Leverkusen (Germania).

Din brigada pentru această finală vor face parte și conaționalii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, asistenți, și Cătălin Popa, asistent VAR. Alături de aceștia vor fi al patrulea oficial Ivan Kruzliak (Slovacia), asistenul de rezervă Branislav Hancko (Slovacia), în timp ce în camera VAR se vor afla Paulus van Boekel (Țările de Jos), arbitru VAR, și Rob Dieperink (Țările de Jos), suport VAR”, se arată în comunicatul de pe frf.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și