Închide meniul

Mircea Lucescu poate fi demis de la Dinamo Kiev! Anunţul presei din Ucraina

Viviana Moraru Publicat: 16 august 2023, 13:45

Reclamă
Mircea Lucescu poate fi demis de la Dinamo Kiev! Anunţul presei din Ucraina

Mircea Lucescu atac adresa arbitrilor Dinamo Kiev Beșiktaș 2-3

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Mircea Lucescu poate fi demis de la Dinamo Kiev! Anunţul a fost făcut în presa din Ucraina, jurnaliştii notând faptul că totul depinde de returul cu Aris Salonic, din turul trei preliminar din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev se va duela cu Aris Salonic pe stadionul celor de la Rapid. Ucrainenii au închiriat arena din Giuleşti, dat fiind faptul că ţara lor este în plin război.

Mircea Lucescu poate fi demis de la Dinamo Kiev

Presa din Ucraina a anunţat faptul că Mircea Lucescu îşi joacă viitorul pe banca lui Dinamo Kiev, în dubla cu Aris. În cazul în care va rata calificarea, tehnicianul român ar urma să fie demis de pe banca ucrainenilor.

Sursa citată mai sus a mai notat faptul că deja este cunoscut cel care îi va lua locul lui Mircea Lucescu, pe banca lui Dinamo Kiev.

Dacă Dinamo Kiev va rata calificarea în grupele Conference League, Mircea Lucescu va fi demis. Este posibil să rămână în București, unde se va realiza și despărțirea oficială. Înlocuitorul său este deja cunoscut”, notează sport.ua, care citează Dinamo Kyiv Inside.

Reclamă

Mircea Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev din vara lui 2020, atunci când era liber de contract după despărţirea de naţionala Turciei. În acest sezon, trupa tehnicianului român a înregistrat două victorii în campionat, şi o înfrângere în turul confruntării cu Aris Salonic.

În trecut, după izbucnirea războiului dintre Ucraina şi Rusia, Mircea Lucescu a refuzat mai multe oferte, şi a ales să rămână la Dinamo Kiev, în ciuda situaţiei tensionate din Ucraina. Fenerbahce îl dorea cu insistenţă pe antrenorul român, însă acesta a spus pas ofertei primite din partea turcilor.

Mircea Lucescu, încântat că va juca în Giuleşti cu Dinamo Kiev: „Mă întorc şi eu acasă!”

Mircea Lucescu este încântat că va juca în Giuleşti cu Dinamo Kiev. Echipa românului a primit acceptul de a evolua pe stadionul Rapidului meciurile din UEFA Conference League. „Il Luce” răsuflă uşurat că nu va mai fi nevoit să îşi dispute partidele „de acasă” în Polonia, din cauza războiului din Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Disputa pe care Dinamo Kiev o va juca pe Giuleşti ar urma să aibă loc pe 17 august. Mircea Lucescu a avut un mesaj pentru fanii Rapidului. Îşi doreşte ca aceştia să vină în număr mare la stadion pentru a-i încuraja echipa.

„Da, e oficial. A fost iniţiativa mea să jucăm pe Giuleşti pentru că anul trecut a fost foarte greu cu Polonia, distanţele foarte mari. În al doilea rând, mizez pe suporterii lui Rapid care sunt iubitori de fotbal şi pesemne nu vor scăpa ocazia să fie prezenţi şi la meciul nostru. La Cracovia nu am avut deloc suporteri.

Noi jucăm de foarte mult timp fără suporteri… deloc. Ar trebui să încercăm să mai jucăm şi cu suporteri. Sunt şi mai mulţi ucraineni în Bucureşti. Stadionul crează o atmosferă extrem de plăcută şi de favorabilă fotbalului. Mă întorc şi eu acasă.

(Reporter: O să jucaţi şi în grupe pe Giuleşti, dacă vă calificaţi?) Bineînţeles. Dacă ajungem, vom juca la Bucureşti. Şi distanţa este mai scurtă pentru că plecăm de la Bucureşti la Chişinău, iar de la Chişinău cu autobuzul spre Odessa, 4 ore, sau spre Kiev 9 ore„, a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și