Închide meniul

Mircea Lucescu a răbufnit după Fenerbahce – Dinamo Kiev 2-1: „A fost coridă. Mai bine nu am ţine această conferinţă de presă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 septembrie 2022, 11:35

Mircea Lucescu a răbufnit după Fenerbahce – Dinamo Kiev 2-1: „A fost coridă. Mai bine nu am ţine această conferinţă de presă

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev/ Profimedia Images

Mircea Lucescu a avut un discurs dur, după Fenerbahce – Dinamo Kiev 2-1. Antrenorul român a criticat duritatea cu care turcii au tratat partida din grupele Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev a ajuns la a cincea înfrângere consecutivă, în toate competiţiile. După ce au cedat clar în primele două runde din campionatul Ucrainei, trupa lui „Il Luce” a început cu stângul şi în Europa League.

Mircea Lucescu, discurs dur după Fenerbahce – Dinamo Kiev 2-1

Mircea Lucescu s-a plâns, la finalul partidei cu Fenerbahce, de accidentările suferite de jucătorii săi. Antrenorul lui Dinamo Kiev a avut o reacţie vehementă faţă de turci, pentru faptul că au fost foarte agresivi.

„A fost coridă pe teren astăzi. Mai bine nu am ţine această conferinţă de presă. Avem un jucător în spital. Portarul nostru s-a accidentat la genunchi. A trebuit să pun un fotbalist defensiv în centrul atacului. Nu a fost fotbal.

La nivel european, nu se joacă aşa. Fenerbahce a încălcat multe reguli ale jocului. La fel, au făcut şi multe simulări. A fost un meci foarte agresiv”, a declarat Mircea Lucescu, citat de sport.ua.

Reclamă

Dinamo Kiev a pierdut primul meci din grupele Europa League. Trupa din Ucraina a fost condusă la pauză cu 1-0, după golul marcat de Gustavo Henrique. Ulterior, Tsygankov a egalat, însă turcii au dat lovitura în prelungirile meciului, prin Mitchy Batshuayi.

Mircea Lucescu, anunţ şocant după Dinamo Kiev – Dnipro 0-3

Mircea Lucescu a făcut un anunţ şocant după Dinamo Kiev – Dnipro 0-3. Marele antrenor român a transmis că aventura sa la gruparea din Ucraina poate ajunge la final.

Nervii lui „Il Luce” au început după ce conducerea lui Dinamo Kiev a luat decizia ca meciul să se dispute la Lviv.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o mare greşeală a conducerii. Eu am vrut să ajungem în Kiev. Era normal să îşi vadă apartamentele, familia, prietenii. Nu ştiu de ce s-a decis asta. A fost un dezavantaj. Am observat această stare la meciurile cu Benfica. A fost o mare greşeală care ne-a costat trei puncte. Nu au fost cu mintea la joc. Le dădea liniştea necesară pentru a aborda acest meci. Starea lor de spirit nu este cea mai bună.

Acum plecăm şi ei se vor limpezi la minte. Este foarte greu. Nu știu de niciun transfer. Habar n-am. Ar putea fi ultimul meu meci la Dinamo Kiev. Asta e altceva. Vorbesc foarte serios!”, a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

Igor Surkis, patronul celor de la Dinamo Kiev, nu crede că Mircea Lucescu va pleca de la echipă. Mai mult, Surkis e convins că Lucescu va reveni la sentimente mai bune. „Emoţii„, a fost comentariul lui Surkis despre declaraţiile lui Mircea Lucescu.

Recomandări
  • Mircea Lucescu, discurs dur după meciul din Europa League
  • Dinamo Kiev a fost învinsă de Fenerbahce

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și