Închide meniul
VIDEO

Mircea Lucescu, anunţ şocant după Dinamo Kiev – Dnipro 0-3: „Ar putea fi ultimul meu meci! Vorbesc foarte serios!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2022, 23:24

Mircea Lucescu, anunţ şocant după Dinamo Kiev – Dnipro 0-3: „Ar putea fi ultimul meu meci! Vorbesc foarte serios!

Mircea Lucescu, mesaj pentru fanii "câinilor" după Dinamo - Dinamo Kiev 1-4

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Lucescu a făcut un anunţ şocant după Dinamo Kiev – Dnipro 0-3. Marele antrenor român a transmis că aventura sa la gruparea din Ucraina poate ajunge la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nervii lui „Il Luce” au început după ce conducerea lui Dinamo Kiev a luat decizia ca meciul să se dispute la Lviv.

Mircea Lucescu, anunţ şocant după Dinamo Kiev – Dnipro 0-3

„A fost o mare greşeală a conducerii. Eu am vrut să ajungem în Kiev. Era normal să îşi vadă apartamentele, familia, prietenii. Nu ştiu de ce s-a decis asta. A fost un dezavantaj. Am observat această stare la meciurile cu Benfica. A fost o mare greşeală care ne-a costat trei puncte. Nu au fost cu mintea la joc. Le dădea liniştea necesară pentru a aborda acest meci. Starea lor de spirit nu este cea mai bună. 

Acum plecăm şi ei se vor limpezi la minte. Este foarte greu. Nu știu de niciun transfer. Habar n-am. Ar putea fi ultimul meu meci la Dinamo Kiev. Asta e altceva. Vorbesc foarte serios!”, a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

Dinamo Kiev, eşec la primul meci disputat în Ucraina după 8 luni

Dinamo Kiev a suferit un eşec la primul meci disputat în Ucraina după 8 luni. Echipa lui Mircea Lucescu a pierdut la scor, la doar câteva zile după ce a ratat calificarea în grupele UEFA Champions League.

Reclamă

Campionatul ucrainean de fotbal s-a reluat în plin război. Mircea Lucescu va avea un sezon de foc cu Dinamo Kiev. Meciurile se vor desfăşura fără spectatori, iar regulile vor fi mai stricte ca niciodată.

În partida disputată la Lviv, Dinamo Kiev a fost echipa gazdă, însă meciul a fost câştigat de Dnipro 1, care a marcat prin Sarapiy (min. 43), Pihalenok (min. 55) şi Rubchynskyi (min. 90).

Reclamă 4 / 0/3

Ultimul meci disputat în campionatul Ucrainei de către Dinamo Kiev a fost împotriva formaţiei Zorya Luhansk, în ziua de 12 decembrie 2021.

Mircea Lucescu, prima reacție după ce Dinamo Kiev a ratat grupele Champions League

Mircea Lucescu a avut prima reacție după ce Dinamo Kiev a ratat calificarea în grupele Champions League, după 0-3 cu Benfica. Românul a recunoscut superioritatea lusitanilor, care s-au impus la general cu 5-0.

”Avem o mare problemă. Nu e posibil să facem atâtea greșeli câte am făcut azi. Am apus înaintea meciului că Benfica e mai bună decât noi și acesta era testul perfect. Putea să fie 6-0 sau 7-0. E o diferență mare între cele două echipe.

E foarte greu pentru o echipă aflată în situația noastră. Jucătorii noștri nu au mai ajuns acasă de luni de zile și nu și-au mai văzut familiile. Trebuie să începem campionatul acum, nu vreau să caut scuze. Benfica a fost echipa mai bună, tur-retur. Chiar și așa, am făcut meciuri foarte bune.

Vreau să continuăm să jucăm fotbal. Vrea să arătăm o imagine a unei țări care vrea să trăiască. Sper ca jucătorii să se recupereze mental după acest meci. Trebuie să vedem ce se întâmplă. Va fi un an dificiil”, a spus Lucescu, citat de ojogo.pt.

Recomandări
  • Mircea Lucescu, anunţ şocant după Dinamo Kiev – Dnipro 0-3
  • Marele antrenor român a vorbit despre viitorul său

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și