Închide meniul

Mircea Lucescu, eliminat din Europa League! Dinamo Kiev termină grupa pe ultimul loc

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2022, 22:40

Mircea Lucescu, eliminat din Europa League! Dinamo Kiev termină grupa pe ultimul loc

Mircea Lucescu ar putea deveni director sportiv la Fenerbahce

Mircea Lucescu, în timpul unui meci pentru Dinamo Kiev/ Profimedia

Dinamo Kiev, trupa lui Mircea Lucescu, a fost eliminată din Europa League. Campioana Ucrainei a reuşit o remiză dramatică, în ultima rundă, scor 3-3, cu AEK Larnaca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev nu a reuşit nicio victorie, în actualul sezon de Europa League. Trupa lui Mircea Lucescu a înregistrat trei înfrângeri, şi o remiză.

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev, OUT din Europa League

Dinamo Kiev, echipa antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu, a reuşit un egal la Larnaca, cu AEK. Ucrainenii au fost conduşi cu 3-1 şi au egalat cu o dublă a lui Garmash, în minutele 82 şi 90+2.

Dinamo Kiev va încheia grupa de Europa League pe ultimul loc. Deşi nu mai avea şanse de calificare, cu o victorie în faţa celor de la AEK Larnaca trupa lui Mircea Lucescu ar fi putut lua în calcul varianta Conference League.

Formaţiile care încheie grupa de Europa League pe locul al treilea, „pică” în a treia competiţie inter-cluburi din Europa, şi anume Conference League.

Reclamă

Dinamo Kiev a ratat şi acest fapt, fiind oficial OUT din competiţiile europene în acest sezon. Trupa tehnicianului român are doar un punct, în timp ce ciprioţii de la Larnaca au 4.

Primele două formaţii din grupa lui Dinamo Kiev, deja calificate în faza următoare, sunt Rennes şi Fenerbahce. Ambele formaţii au câte 11 puncte.

Igor Surkis a rupt tăcerea despre viitorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Igor Surkis a rupt tăcerea despre viitorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Patronul celor de la Dinamo Kiev spune că, deşi nu îl împiedică nicio clauză să îl demită pe român, nu va face acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

Igor Surkis a dat asigurări că îl susţine în continuare pe Mircea Lucescu. Mai mult, patronul celor de la Dinamo Kiev spune că Lucescu va redresa echipa.

„Contractul lui Lucescu nu include nicio clauză financiară dacă îl concediez sau dacă pleacă singur. Contractul nostru este construit pe baza unor termeni între domni. Lucescu poate pleca în orice moment, dar nu poate pleca fără să fie învingător.

Crede-mă, dacă Lucescu pleacă de la Dinamo, atunci pleacă doar ca învingător. El face totul bine. Dumnezeu să dea ca toţi antrenorii tineri să lucreze ca el. Lucescu se gândeşte la fotbal 24 de ore pe zi.

Lucescu va lucra la Dinamo cât va putea sau până când spune că nu va putea să mai dea nimic acestei echipe. Este nevoie de o scurtă pauză şi Lucescu va readuce echipa la nivelul anterior. Sunt sigur de asta„, a spus Surkis, conform ua-football.com.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și