Închide meniul

Igor Surkis a rupt tăcerea despre viitorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev: „Poate pleca în orice moment, dar nu aşa!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2022, 22:41

Igor Surkis a rupt tăcerea despre viitorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev: „Poate pleca în orice moment, dar nu aşa!

Igor Surkis, alături de Mircea Lucescu

Twitter Dinamo Kiev

Igor Surkis a rupt tăcerea despre viitorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Patronul celor de la Dinamo Kiev spune că, deşi nu îl împiedică nicio clauză să îl demită pe român, nu va face acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Igor Surkis a dat asigurări că îl susţine în continuare pe Mircea Lucescu.  Mai mult, patronul celor de la Dinamo Kiev spune că Lucescu va redresa echipa.

Igor Surkis a rupt tăcerea despre viitorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Contractul lui Lucescu nu include nicio clauză financiară dacă îl concediez sau dacă pleacă singur. Contractul nostru este construit pe baza unor termeni între domni. Lucescu poate pleca în orice moment, dar nu poate pleca fără să fie  învingător.

Crede-mă, dacă Lucescu pleacă de la Dinamo, atunci pleacă doar ca învingător. El face totul bine. Dumnezeu să dea ca toţi antrenorii tineri să lucreze ca el. Lucescu se gândeşte la fotbal 24 de ore pe zi.

Lucescu va lucra la Dinamo cât va putea sau până când spune că nu va putea să mai dea nimic acestei echipe. Este nevoie de o scurtă pauză şi Lucescu va readuce echipa la nivelul anterior. Sunt sigur de asta„, a spus Surkis, conform ua-football.com.

Reclamă

Fanii lui Dinamo Kiev fac orice ca Mircea Lucescu să fie demis

Mircea Lucescu are rezultate modeste pe banca lui Dinamo Kiev, iar fanii se pregătesc să sărbătorească plecarea antrenorului cu bere. Suporterii ucraineni au o ediţie limitată a băuturii, special creată pentru momentul în care „Il Luce” va fi demis.

Dinamo Kiev este ultima în grupa de Europa League, iar în campionat, trupa pregătită de Mircea Lucescu a înregistrat o remiză în ultima rundă, scor 1-1, cu Vorskla.

Un pub din Kiev a prezentat noul ambalaj al sticlei de bere, într-un moment în care Mircea Lucescu este tot mai aproape de demitere. Băutura este intitulată „Pleacă”, cu trimitere directă la antrenorul român. Totodată, sticla prezintă şi chipul antrenorului român.

Reclamă 4 / 0/3

Creatorii ambalajului au postat şi un mesaj, prin care transmit faptul că berea a fost creată special pentru momentul în care Mircea Lucescu va fi demis. Aceştia speră ca băutura să se consume cât mai repede.

„Astăzi, pentru prima dată, vă prezentăm berea preparată special pentru Pub-ul nostru. Produsul limitat a fost creat pentru un eveniment special: viitoarea demisie a lui Mircea Lucescu.

Suntem de părere că Dinamo Kiev îşi va schimba curând antrenorul, şi începând de astăzi, fiecare dintre voi va putea să deschidă o sticlă şi să se bucure de moment la maxim.

Da, suntem nerăbdători să vină sărbătorile. Vrem ca Dinamo să-şi schimbe acţionariatul, vrem ca Ucraina să câştige războiul. Dar pentru moment, aceste lucruri se află departe. Iar demiterea lui Lucescu este deja aici.

Chiar şi cei mai înfocaţi fani ai săi simt că totul nu merge conform planului şi nu mai văd această eternă plângere faţă de jucători, schimbări jucate bine şi pierdute. Perioada de valabilitate a berii noastre este de 120 de zile. Să sperăm că aceste sticle pot fi folosite în scopul lor şi astfel îl vom uita pe bătrânul cu un prosop pe cap ca pe un vis îngrozitor”, a fost mesajul transmis pe contul de Instagram al pub-ului care a prezentat berea.

Presa din Ucraina anunţă că Mircea Lucescu poate pleca de la Dinamo Kiev

Presa din Ucraina anunţă că Mircea Lucescu poate pleca de la Dinamo Kiev. Echipa antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Vorskla Poltava, într-un meci din etapa a 9-a a campionatului Ucrainei Presa din Ucraina speculează că antrenorul Mircea Lucescu s-ar putea despărţi de Dinamo Kiev.

Dinamo Kiev este pe locul 8 în clasament, cu 10 puncte, iar presa ucraineană anunţă o posibilă despărţire între antrenorul în vârstă de 77 de ani şi Dinamo Kiev. Motivul ar fi comportarea sub aşteptări a echipei în campionat şi în cupele europene. În schimb mijlocaşul lui Dinamo Kiev, Şaparenko a declarat pentru sport.ua că motivul rezultatelor mai slabe din acest sezon este situaţia din ţară, plus despărţirea de mulţi dintre jucătorii străini care se aflau sub contract cu Dinamo Kiev:

Reclamă

”Experţii cunosc totul foarte bine! Când Dinamo Kiev a avut atât de multe rezultate bune timp de doi ani, nimeni nu spunea nimic Acum sunt de ajuns trei înfrângeri în campionat ca să înceapă să curgă criticile”, a declarat Şaparenko.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și