Închide meniul

Mircea Lucescu, „întrebare dificilă” despre demisie după un nou eşec: „Situaţia este foarte grea!”. Ce a declarat la finalul meciului Dinamo Kiev – AEK Larnaca 0-1, din Europa League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2022, 8:59 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 10:03

Mircea Lucescu, „întrebare dificilă despre demisie după un nou eşec: „Situaţia este foarte grea!. Ce a declarat la finalul meciului Dinamo Kiev – AEK Larnaca 0-1, din Europa League

Mihai Stoica, anunț despre varianta Mircea Lucescu la FCSB

Mircea Lucescu, în timpul unei conferințe / Hepta

Mircea Lucescu a primit o „întrebare dificilă” despre demisie, după ce a suferit un nou eşec. Dinamo Kiev a fost învinsă de AEK Larnaca, în Europa League. Echipa antrenată de „Il Luce” a cedat cu 0-1 şi este pe ultimul loc în grupa B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev a fost gazdă, dar meciul s-a disputat la Cracovia din cauza războiului din Ucraina. Gyurcso a marcat singurul gol în minutul 8. Mircea Lucescu s-a plâns că a avut un gol valabil, dar care a fost anulat cu VAR.

Mircea Lucescu, „întrebare dificilă” despre demisie după un nou eşec cu Dinamo Kiev

Starea psihologică (n.r. ce a împiedicat-o pe Dinamo Kiev să nu obţină un rezultat pozitiv). Am dominat meciul, mai ales în repriza secundă, și în general am avut un meci bun. Au ajuns în zona de finalizare, dar a fost greşită ultima pasă. Gafele noastre nu stau în plan tehnic sau tactic, ci provin doar din starea psihologică. Prin urmare, am început prost meciul, am primit un gol devreme și le-am oferit adversarilor posibilitatea de a apăra și de a contraataca în restul jocului.

În situația dificilă în care ne aflăm acum, aveam nevoie de o victorie și am încercat să facem tot ce am putut pentru asta. Păcat că golul nostru nu a fost luat în calcul, pentru că, din câte am văzut, nu a fost niciun ofsaid. Chiar și VAR face greșeli„, a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă, potrivit sport.ua.

Gol anulat lui Dinamo Kiev
Mircea Lucescu s-a plâns de sistemul VAR

Antrenorul român a fost întrebat din nou despre demisie. „Il Luce” a lăsat de înţeles, în startul sezonului, că este dispus să plece de la fosta campioană a Ucrainei.

Reclamă

(Reporter: După meciul cu Dnepr aţi spus că puteţi pleca de la Dinamo. S-a schimbat poziţia acum?) Aceasta este o întrebare dificilă, pentru că situația este foarte grea. La un moment dat, chiar m-am gândit la asta. Cu toate acestea, cineva trebuie să fie alături de jucători și să-i ajute să treacă peste acest moment dificil.

Trebuie să ne concentrăm pe campionat și Europa League. După cum am spus la conferința de presă de dinaintea meciului, acum nu avem o bază, nu jucăm acasă, ne mutăm la câteva zile, iar familiile jucătorilor sunt împrăștiate în toată Europa. Jucătorilor le este greu să se concentreze pe fotbal. Totuși, trebuie să trecem peste această perioadă dificilă, ținând Dinamo la un nivel ridicat. Avem nevoie de rezultate pozitive„, a fost anunţul făcut de Lucescu.

Mircea Lucescu anunţase, încă dinaintea partidei cu AEK Larnaca, că se teme de o nouă înfrângere. „Am făcut şapte ore pe drum”, a dezvăluit antrenorul român.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo Kiev a pierdut şase dintre ultimele şapte meciuri din toate competiţiile. Este pe locul 11 în campionatul Ucrainei!

Recomandări
  • Explicaţiile lui Mircea Lucescu după Dinamo Kiev – AEK Larnaca 0-1
  • iFight Heroes este azi, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45a

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și