Închide meniul

Mircea Lucescu se teme înainte de Dinamo Kiev – AEK Larnaca: „Am făcut şapte ore pe drum!”. „Il Luce” caută soluţii şi cere ajutorul ucrainenilor şi polonezilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2022, 10:17 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:32

Mircea Lucescu se teme înainte de Dinamo Kiev – AEK Larnaca: „Am făcut şapte ore pe drum!. „Il Luce caută soluţii şi cere ajutorul ucrainenilor şi polonezilor

Mihai Stoica, anunț despre varianta Mircea Lucescu la FCSB

Mircea Lucescu, în timpul unei conferințe / Hepta

Mircea Lucescu se teme înainte de Dinamo Kiev – AEK Larnaca, meci din etapa a doua a grupelor Europa League. Antrenorul român are ca obiectiv calificarea în fazele eliminatorii şi are nevoie uriaşă de victorie. Săptămâna trecută a pierdut incredibil pe terenul lui Fenerbahce. Gazdele de la Istanbul au dat lovitura în minutul 90+2, prin fostul atacant al lui Chelsea, Batshuayi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Războiul din Ucraina îi ţine pe drumuri pe cei de la Dinamo Kiev, spre nemulţumirea lui Mircea Lucescu. „Il Luce” a dezvăluit, la conferinţa de presă, că a făcut o deplasare de 7 ore pentru a juca „acasă”. Meciul se va disputa în Polonia, la Cracovia.

Mircea Lucescu se teme înainte de Dinamo Kiev – AEK Larnaca

Lucescu le cere ajutorul fanilor polonezi şi al ucrainenilor care s-au refugiat la Cracovia după începutul războiului.

„Acesta este un meci foarte important. După înfrângerea de la Istanbul, trebuie să câștigăm pentru a continua să ne luptăm pentru accederea în ‘primăvara europeană’. Nu ne va fi uşor, va fi un meci dificil pentru noi. Adversarul are la dispoziție absolut toți jucătorii, în timp ce noi avem mulți jucători pe care nu ne putem baza. Trebuie să mă repet de fiecare dată, nu avem o casă și, la fiecare trei zile, ne mutăm dintr-un loc în altul. Dar vom continua să luptăm pentru puncte și calificarea din grupă.

Cred că AEK Larnaca este o echipă foarte bună, cu jucători străini. De fapt, acum au un singur jucător cipriot, Nikos Englezou. Nu știu dacă va juca împotriva noastră. Cât despre restul jucătorilor, mulți dintre ei au o carieră grozavă în spate, au jucat în campionate puternice.

Reclamă

AEK a făcut meciuri foarte bune în actualul sezon european, în calificările pentru Liga Campionilor și în Europa League. I-au eliminat pe Partizan în Liga Campionilor, au remizat de două ori cu Midtjylland în Liga Campionilor. Au avut și un meci bun împotriva lui Rennes.

Cât despre echipa noastră, am ajuns aici din Lvov. Drumul până aici a durat aproximativ șapte ore. Sper că ne vor aplauda aici, că vor veni la meci ucrainenii care locuiesc la Cracovia, precum și polonezii care iubesc fotbalul şi care doresc să urmărească meciul din Europa League”, a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă, potrivit sport.ua.

Lucescu, la prima victorie după reluarea campionatului în Ucraina

Mircea Lucescu tocmai a întrerupt seria înfrângerilor. Dinamo Kiev a obţinut prima victorie de la reluarea campionatului din Ucraina. Echipa antrenorului român i-a învins la limită, scor 1-0, pe cei de la Lvov.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo Kiev a obţinut primele puncte, după reluarea, în condiţii speciale, a campionatului din Ucraina. Dinamo Kiev pierduse cu Dnipro şi Zorya Luhansk în precedentele două etape.

Dinamo Kiev a obţinut prima victorie în prima ligă din Ucraina. Trupa pregătită de Mircea Lucescu i-a învins pe cei de la Lvov, graţie golului marcat de Buyalsky, în minutul 32. Campioana din Ucraina avea cinci înfrângeri la rând, înregistrate în campionat, în play-off-ul Ligii Campionilor şi în grupele Europa League.

În urma victoriei, Dinamo Kiev a urcat pe locul 10 în clasamentul din Ucraina, unde lider este Kolos Kovalivka, cu 10 puncte după patru runde disputate. Trupa lui „Il Luce” are un meci mai puţin decât rivalele din campionat, după ce partida cu Inhulets din prima rundă a fost amânată, pe motiv că Dinamo Kiev se lupta pentru grupele Champions League.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și