Închide meniul

Mircea Lucescu, la prima victorie după reluarea campionatului în Ucraina. Dinamo Kiev a întrerupt seria de cinci înfrângeri consecutive

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2022, 20:35

Mircea Lucescu, la prima victorie după reluarea campionatului în Ucraina. Dinamo Kiev a întrerupt seria de cinci înfrângeri consecutive

Mircea Lucescu a întrerupt seria lui Dinamo Kiev de cinci înfrângeri

Mircea Lucescu este antrenorul lui Dinamo Kiev / Hepta

Mircea Lucescu a întrerupt seria înfrângerilor, iar Dinamo Kiev a obţinut prima victorie de la reluarea campionatului din Ucraina. Echipa antrenorului român i-a învins la limită, scor 1-0, pe cei de la Lvov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev a obţinut primele puncte, după reluarea, în condiţii speciale, a campionatului din Ucraina. Dinamo Kiev pierduse cu Dnipro şi Zorya Luhansk în precedentele două etape.

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev, la prima victorie după reluarea campionatului în Ucraina

Dinamo Kiev a obţinut prima victorie în prima ligă din Ucraina. Trupa pregătită de Mircea Lucescu i-a învins pe cei de la Lvov, graţie golului marcat de Buyalsky, în minutul 32. Campioana din Ucraina avea cinci înfrângeri la rând, înregistrate în campionat, în play-off-ul Ligii Campionilor şi în grupele Europa League.

În urma victoriei, Dinamo Kiev a urcat pe locul 10 în clasamentul din Ucraina, unde lider este Kolos Kovalivka, cu 10 puncte după patru runde disputate. Trupa lui „Il Luce” are un meci mai puţin decât rivalele din campionat, după ce partida cu Inhulets din prima rundă a fost amânată, pe motiv că Dinamo Kiev se lupta pentru grupele Champions League.

În grupele Europa League, unde a picat după ratarea play-off-ului Champions League, a pierdut în prima etapă cu Fenerbahce, scor 1-2. În următoarea etapă, Dinamo Kiev se va lupta cu ciprioţii de la AEK Larnaca.

Reclamă

Mircea Lucescu a răbufnit după Fenerbahce – Dinamo Kiev 2-1

Mircea Lucescu a avut un discurs dur, după Fenerbahce – Dinamo Kiev 2-1. Antrenorul român a criticat duritatea cu care turcii au tratat partida din grupele Europa League.

Mircea Lucescu s-a plâns, la finalul partidei cu Fenerbahce, de accidentările suferite de jucătorii săi. Antrenorul lui Dinamo Kiev a avut o reacţie vehementă faţă de turci, pentru faptul că au fost foarte agresivi.

„A fost coridă pe teren astăzi. Mai bine nu am ţine această conferinţă de presă. Avem un jucător în spital. Portarul nostru s-a accidentat la genunchi. A trebuit să pun un fotbalist defensiv în centrul atacului. Nu a fost fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

La nivel european, nu se joacă aşa. Fenerbahce a încălcat multe reguli ale jocului. La fel, au făcut şi multe simulări. A fost un meci foarte agresiv”, a declarat Mircea Lucescu, citat de sport.ua.

Dinamo Kiev a pierdut primul meci din grupele Europa League. Trupa din Ucraina a fost condusă la pauză cu 1-0, după golul marcat de Gustavo Henrique. Ulterior, Tsygankov a egalat, însă turcii au dat lovitura în prelungirile meciului, prin Mitchy Batshuayi.

Mircea Lucescu, anunţ şocant după Dinamo Kiev – Dnipro 0-3

Mircea Lucescu a făcut un anunţ şocant după Dinamo Kiev – Dnipro 0-3. Marele antrenor român a transmis că aventura sa la gruparea din Ucraina poate ajunge la final.

Nervii lui „Il Luce” au început după ce conducerea lui Dinamo Kiev a luat decizia ca meciul să se dispute la Lviv.

„A fost o mare greşeală a conducerii. Eu am vrut să ajungem în Kiev. Era normal să îşi vadă apartamentele, familia, prietenii. Nu ştiu de ce s-a decis asta. A fost un dezavantaj. Am observat această stare la meciurile cu Benfica. A fost o mare greşeală care ne-a costat trei puncte. Nu au fost cu mintea la joc. Le dădea liniştea necesară pentru a aborda acest meci. Starea lor de spirit nu este cea mai bună.

Acum plecăm şi ei se vor limpezi la minte. Este foarte greu. Nu știu de niciun transfer. Habar n-am. Ar putea fi ultimul meu meci la Dinamo Kiev. Asta e altceva. Vorbesc foarte serios!”, a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

Igor Surkis, patronul celor de la Dinamo Kiev, nu crede că Mircea Lucescu va pleca de la echipă. Mai mult, Surkis e convins că Lucescu va reveni la sentimente mai bune. „Emoţii„, a fost comentariul lui Surkis despre declaraţiile lui Mircea Lucescu.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și