Închide meniul

Modul inedit prin care Elias Charalambous şi-a început conferinţa de presă. Mesaj special pentru Corvinul Hunedoara

Alex Masgras Publicat: 12 iulie 2024, 18:22

Reclamă
Modul inedit prin care Elias Charalambous şi-a început conferinţa de presă. Mesaj special pentru Corvinul Hunedoara

Modul inedit prin care Elias Charalambous şi-a început conferinţa de presă. Mesaj special pentru Corvinul Hunedoara

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Iată modul inedit prin care Elias Charalambous şi-a început conferinţa de presă. Antrenorul celor de la FCSB a vorbit înaintea meciului din prima etapă cu U Cluj, dar nu a dorit să vorbească despre meciul echipei sale până când nu a felicitat câştigătoarea Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul Hunedoara a câştigat prima manşă a turului 1 preliminar Europa League de pe terenul lui Paksi FC, vicecampioana din Ungaria, scor 4-0.

Modul inedit prin care Elias Charalambous şi-a început conferinţa de presă. Mesaj special pentru Corvinul Hunedoara

Antrenorul campioanei României a felicitat formaţia lui Florin Maxim şi este de părere că succesul echipei din liga secundă arată nivelul bun al fotbalului românesc:

„În primul rând vreau să o felicit pe Corvinul, pentru ceea ce a reuşit ieri. A fost o mare victorie! Asta arată nivelul fotbalului românesc. Sincer, suntem cu toţii fericiţi pentru astfel de victorii, mai ales de la o astfel de echipă.

Bine, ştiam pe Corvinul din trecut. Am înţeles că au jucat în 1982 ultima dată (n.r. în cupele europene). Asta arată multe lucruri! Merită felicitări”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă 4

„Lipsă de respect?” Mihai Stoica i-a deranjat pe unguri, după ce Corvinul a umilit-o pe Paksi în Europa League: „Voi decideţi”

Mihai Stoica i-a deranjat pe unguri, după ce Corvinul a umilit-o pe Paksi în Europa League. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a reacţionat după victoria incredibilă a câştigătoarei Cupei României.

Dominik Szoboszlai, căpitanul Ungariei şi starul lui Liverpool, a fost prezent la meciul celor de la Corvinul. După meci, Mihai Stoica a postat pe Facebook mesajul „Szoboszlai a văzut Lupu”, care a stârnit controverse în ţara vecină:

„Lipsă de respect? Directorul sportiv din România face o glumă despre Szoboszlai. Mihai Stoica, un director sportiv cunoscut în fotbalul românesc, a atras atenția cu doar câteva cuvinte.

Reclamă

Dominik Szoboszlai a fost și el prezent la meciul Paksi – Corvinul Hunedoara, unde a fost însoțit de colegul din națională, Attila Fiola. Marius Lupu, atacantul Corvinului, a reușit un hat-trick, iar Mihai Stoica a postat pe Facebook mesajul: ‘Szoboszlai a văzut Lupu’.

Decideți voi dacă această postare este lipsită de respect sau dacă poate fi considerată doar o glumă bună”, au scris cei de la sportal.blikk.hu.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:17

LIVE TEXTFCSB – Virtus 3-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Băluţă şi Edjouma, primele goluri ale sezonului

21:16

Surpriză uriaşă în preliminariile Champions League! Campioana din Andorra, calificare miraculoasă la loviturile de departajare

21:02

O nouă plecare de la Universitatea Craiova! Un jucător important al oltenilor, cedat la o altă echipă din Liga 1!

20:13

Rafael Nadal l-a învins pe fiul lui Bjorn Borg la Bastad! Revenire cu victorie pentru spaniol în circuitul ATP

19:49

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

19:02

Ferrari şi Haas continuă parteneriatul! Anunţul făcut de echipa americană

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 4 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și