Închide meniul

Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 martie 2024, 22:53

Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute

Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool

Mohamed Salah, bucurie după un gol marcat la Liverpool/ Profimedia

Mohamed Salah a atins o nouă bornă istorică la Liverpool, în duelul cu Sparta Praga, din optimile Europa League. „Cormoranii” au făcut show în debutul partidei şi au marcat de patru ori, în nu mai puţin de şapte minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool s-a impus categoric şi în tur, cu scorul de 5-1, astfel că returul este doar o formalitate pentru trupa lui Jurgen Klopp.

Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool

Cel care a deschis scorul în duelul retur cu Sparta Praga a fost Darwin Nunez. Atacantul a punctat în minutul şapte, iar la un minut distanţă, şi-a trecut numele pe tabelă şi Bobby Clark, un mijlocaş de 19 ani.

Ulterior, în minutul 10, Mohamed Salah a reuşit să marcheze. Prin golul marcat în poarta lui Sparta Praga, egipteanul a ajuns la 20 de reuşite în acest sezon, în toate competiţiile.

Astfel, Mo Salah a devenit primul jucător din istoria de 132 de ani a lui Liverpool care marchează cel puţin 20 de goluri per sezon, în şapte stagiuni consecutive. În primul său sezon pe Anfield, 2017/2018, egipteanul a punctat de 44 de ori, în următorul sezon de 27, iar în sezonul 2019/2020 de 23 de ori.

Reclamă

De asemenea, în sezonul 2020/2021, starul egiptean a punctat de 31 de ori, la fel ca şi în următorul sezon. În precedenta stagiune, Mo Salah a marcat 30 de goluri, în toate competiţiile.

Golul patru al lui Liverpool, din meciul cu Sparta Praga, a fost marcat de Cody Gakpo, din pasa aceluiaşi Mohamed Salah.

Reclamă 4 / 0/3

„Cormoranii” au marcat astfel cele patru goluri, din prima repriză a duelului de pe Anfield, în nu mai puţin de şase minute şi 55 de secunde.

Reacţia fabuloasă a lui Jurgen Klopp, după meciul tur cu Sparta Praga

Jurgen Klopp a venit cu un răspuns fabulos după ce Liverpool s-a distrat cu Sparta Praga. Tehnicianul „cormoranilor” a amuzat pe toată lumea, la conferința de presă.

La conferința de presă de la finalul partidei dintre Liverpool și Sparta Praga, un jurnalist prezent în sală l-a întrebat pe Jurgen Klopp dacă a fost impresionat de un jucător al adversarilor.

Întrebarea acestuia a fost cu subînțeles, jurnalistul dorind să afle dacă Liverpool ar dori să transfere vreun jucător de la Sparta. Răspunsul lui Jurgen Klopp a amuzat pe toată lumea prezentă în sala de conferință.

„(n.r. V-a impresionat vreun jucător de la Sparta Praga?) La vară mă retrag! Sau ce? Vreți să îl iau cu mine în vacanță?”, a fost răspunsul tehnicianului de la Liverpool.

Jurgen Klopp i-a anunțat pe oficialii de pe Anfield că va pleca de la Liverpool la finalul acestui sezon. A ajuns pe banca „cormoranilor” în anul 2015, iar, până în momentul de față i-a pregătit pe britanici în 474 de partide.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și