Închide meniul

Pepe Reina a scris istorie în Europa League! Recordul stabilit de portarul spaniol

Alex Masgras Publicat: 30 noiembrie 2023, 23:47 / Actualizat: 1 decembrie 2023, 17:19

Reclamă
Pepe Reina a scris istorie în Europa League! Recordul stabilit de portarul spaniol

Pepe Reina a scris istorie în Europa League

Pepe Reina a scris istorie în Europa League / Profimedia

Pepe Reina a scris istorie în Europa League! În vârstă de 41 de ani, portarul spaniol a fost titular şi în meciul dintre Villarreal şi Panathinaikos. El a bifat astfel meciul 189 în cupele europene, ceea ce reprezintă un record în fotbalul spaniol

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El l-a depăşit în acest top pe Iker Casillas, fostul mare portar la Spaniei şi al lui Real Madrid. Casillas avea 188 de meciuri în cupele europene.

Pepe Reina a scris istorie în Europa League!

Pepe Reina a debutat în cupele europene în urmă cu 24 de ani, pe vremea când evolua la Barcelona, în Cupa UEFA, actuala Europa League. 24 de ani mai târziu, portarul de 41 de ani a scris istorie pentru fotbalul spaniol. El a bifat în meciul cu Panathinaikos partida cu numărul 189 în cupele europene.

Iker Casillas avea 188 de meciuri şi a fost întrecut de Pepe Reina ca jucătorul spaniol cu cele mai multe prezenţe în cupele europene.

Pepe Reina îşi poate îndrepta acum atenţia către recordul lui Cristiano Ronaldo. Portughezul are cele mai multe prezenţe în cupele europene, 197. Reina are şanse de a doborî acest record încă din acest sezon, dacă va juca cu „submarinul galben” în toate meciurile până în finală.

Reclamă

Momente uluitoare în Conference League!

Fanii echipelor HJK Helsinki şi Aberdeen şi-au făcut simţită prezenţa în timpul partidei din grupele Conference League. Partida a fost întreruptă la începutul reprizei secunde, după ce portarul gazdelor a fost luat la ţintă de către fanii lui Aberdeen. Fanii scoţieni au început să arunce cu bulgări în portarul Maenpaa, iar jocul s-a reluat abia după ce fanii scoţieni au realizat că meciul riscă să nu se mai reia dacă vor continua.

Fanii celor de la HJK Helsinki le-au dat replica scoţienilor. În momentul în care Angus MacDonald de la Aberdeen s-a accidentat exact la poarta de la peluza în care se aflau finlandezii, fanii echipei gazdă au început şi ei să arunce cu bulgări.

Reclamă 4 / 0/3

Partida a mai fost întreruptă o dată pentru ca organizatorii să cureţe suprafaţa de joc, în timp ce crainicul le-a reamintit spectatorilor că partida riscă să fie suspendată dacă vor continua să arunce cu bulgări.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Gazdele au condus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Bande şi Hostikka, în minutele 16, respectiv 33. MacDonald a redus din diferenţă în minutul 41, iar Duk a restabilit egalitatea în minutul 56.

Cele două echipe nu mai au şanse de calificare în primăvara europeană, Aberdeen fiind la 6 puncte de locul 2, în timp ce HJK este la 7 puncte de al doilea loc, ocupat de Frankfurt. În celălalt meci al grupei, Eintracht Frankfurt primeşte vizita grecilor de la PAOK, echipa pregătită de Răzvan Lucescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și