Închide meniul

Momente uluitoare în Conference League! Meciul HJK Helsinki – Aberdeen a fost oprit pentru că fanii aruncau cu bulgări pe teren

Alex Masgras Publicat: 30 noiembrie 2023, 22:32

Reclamă
Momente uluitoare în Conference League! Meciul HJK Helsinki – Aberdeen a fost oprit pentru că fanii aruncau cu bulgări pe teren

Momente uluitoare în Conference League

HJK Helsinki - Aberdeen / Profimedia

Momente uluitoare în Conference League! Partida dintre HJK Helsinki şi Aberdeen s-a disputat pe o ninsoare ca în poveşti. De acest lucru au profitat fanii celor două echipe, care şi-au făcut simţită prezenţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai întâi, fanii lui Aberdeen au început să arunce cu bulgări spre portarul gazdelor, moment în care arbitrul a întrerupt partida. Câteva minute mai târziu, fanii lui HJK au dat replica, după ce un jucător de la Aberdeen a a căzut în dreptul peluzei lor.

Momente uluitoare în Conference League!

Fanii echipelor HJK Helsinki şi Aberdeen şi-au făcut simţită prezenţa în timpul partidei din grupele Conference League. Partida a fost întreruptă la începutul reprizei secunde, după ce portarul gazdelor a fost luat la ţintă de către fanii lui Aberdeen. Fanii scoţieni au început să arunce cu bulgări în portarul Maenpaa, iar jocul s-a reluat abia după ce fanii scoţieni au realizat că meciul riscă să nu se mai reia dacă vor continua.

Fanii celor de la HJK Helsinki le-au dat replica scoţienilor. În momentul în care Angus MacDonald de la Aberdeen s-a accidentat exact la poarta de la peluza în care se aflau finlandezii, fanii echipei gazdă au început şi ei să arunce cu bulgări.

Reclamă

Partida a mai fost întreruptă o dată pentru ca organizatorii să cureţe suprafaţa de joc, în timp ce crainicul le-a reamintit spectatorilor că partida riscă să fie suspendată dacă vor continua să arunce cu bulgări.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Gazdele au condus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Bande şi Hostikka, în minutele 16, respectiv 33. MacDonald a redus din diferenţă în minutul 41, iar Duk a restabilit egalitatea în minutul 56.

Cele două echipe nu mai au şanse de calificare în primăvara europeană, Aberdeen fiind la 6 puncte de locul 2, în timp ce HJK este la 7 puncte de al doilea loc, ocupat de Frankfurt. În celălalt meci al grupei, Eintracht Frankfurt primeşte vizita grecilor de la PAOK, echipa pregătită de Răzvan Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatele meciurilor de la 19:45 din Europa League

  • AEK – Brighton 0-1
  • Atalanta – Sporting 1-1
  • Freiburg – Olympiakos 5-0
  • M. Haifa – Rennes 0-3
  • Sparta Praga – Betis 1-0
  • Sturm Graz – Rakow 0-1
  • TSC – West Ham 0-1

Rezultatele din Conference League

  • Breidablik – Maccabi Tel Aviv 1-2
  • FC Astana – Dinamo Zagreb 0-2
  • AZ Alkmaar – Zrinjki 1-0
  • Besiktas – Club Brugge 0-5
  • Bodo/Glimt – Lugano 5-2
  • FC Ballkani – Viktoria Plzen 0-1
  • Gent – Zorya 4-1
  • HJK – Aberdeen 2-2
  • Klaksvik – Slovan Bratislava 1-2
  • O. Ljubljana – Lille 0-2
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și