Închide meniul

Portarul de la Sevilla a fost atacat din nou în Europa League! A fost lovit cu o brichetă și a avut nevoie de îngrijiri medicale

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 martie 2023, 22:54

Portarul de la Sevilla a fost atacat din nou în Europa League! A fost lovit cu o brichetă și a avut nevoie de îngrijiri medicale

Portarul de la Sevilla a fost atacat din nou în Europa League

Marko Dmitrovic / Foto: Twitter

Portarul de la Sevilla a fost atacat din nou în Europa League! Marko Dmitrovic a fost lovit cu o brichetă în timpul meciului cu Fenerbahce și a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a-și reveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sevilla a fost învinsă de formația din Turcia, scor 0-1, dar a reușit să se califice în „sferturile” Europa League datorită victoriei cu 2-0 din tur.

Portarul de la Sevilla a fost atacat din nou în Europa League! A fost lovit cu o brichetă și a avut nevoie de îngrijiri medicale

În timpul meciului de la Istanbul, portarul sârb de la Sevilla a fost lovit de o brichetă aruncată din tribună. Goalkeeper-ul s-a prăbușit pe teren și a avut nevoie de îngrijirile medicilor pentru a putea continua meciul.

Jucătorii lui Fenerbahce au intervenit imediat și le-au cerut fanilor să se oprească imediat din a face asemenea gesturi. Nu este prima dată când Marko Dmitrovic a avut probleme cu suporterii adverși. În meciul retur cu PSV, din play-off-ul Europa League, portarul Sevillei a fost atacat de un fan care a intrat pe teren.

Scene șocante în PSV – Sevilla! Portarul oaspeților a pus la pământ un fan care a încercat să-l atace

Scene șocante în PSV – Sevilla, în play-off-ul Conference League! Marko Dmitrovic, portarul oaspeților, a pus la pământ un fan care a pătruns pe teren și a încercat să-l atace. Meciul a fost câștigat de PSV cu 2-0, însă Sevilla s-a calificat în optimi, deoarece, în tur, s-a impus cu 3-2.

Reclamă

Marko Dmitrovic a fost transferat de Sevilla, în vara lui 2021, liber de contract, de la Eibar.

În minutul 92 al partidei PSV – Sevilla, la scorul de 1-0 pentru gazde, un suporter a pătruns pe teren și a încercat să-l atace pe portarul Marko Dmitrovic. Însă, goalkeeper-ul sârb l-a pus la pământ pe atacator.Incidentul nu a degenerat, intrusul fiind scos de pe gazon de un steward.

„Un suporter a venit și m-a împins din spate. Cred că era furios și puțin beat. A încercat să mă lovească, dar am reușit să-l prind și să-l pun la pământ. Era furios, dar aceste lucruri nu au voie să se întâmple. Sper că va fi pedepsit așa cum trebuie.

Reclamă 4 / 0/3

Am început bine, am jucat bine, dar nu cred că am crezut în noi înșine”, a declarat Marko Dmitrovic, la finalul meciului.

Jorge Sampaoli, antrenorul de la Sevilla, s-a declarat consternat de faptul că nu se iau anumite măsuri pentru ca incidente ca cel din această seară să nu se mai întâmple.

„Un fan a venit să-l lovească. L-a lovit. Nu înțeleg cum de arbitrii nu iau alte măsuri în fața unui atac de acest fel. Dacă aceste lucruri sunt acceptate, de acum, orice se poate întâmpla”, a spus Jorge Sampaoli.

Recomandări
  • Portarul de la Sevilla a fost atacat din nou în Europa League
  • A fost lovit de o brichetă și a avut nevoie de îngrijiri medicale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și