Închide meniul
NEWS ALERT

Programul complet al FCSB-ului din grupa de Europa League! Când vine la Bucureşti Manchester United

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2024, 21:21

Reclamă
Programul complet al FCSB-ului din grupa de Europa League! Când vine la Bucureşti Manchester United

Programul FCSB-ului din grupa de Europa League

Jucătorii de la FCSB / Profimedia Images

Programul FCSB-ului din grupa de Europa League a fost anunţat de UEFA. Campionii au aflat când vor disputa duelurile „de foc” cu Manchester United, PAOK şi Olympiacos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi-a aflat vineri adversarele din grupa principală de Europa League. Campioana se va duela cu RFS, PAOK, Rangers, Midtjylland, Olympiacos, Hoffenheim, Qarabag şi Manchester United.

Programul FCSB-ului din grupa de Europa League

Duelul mult aşteptat de către fani, cel cu Manchester United, va fi ultimul pe care FCSB îl va disputa în grupa de Europa League. Concret, acesta este programat să se dispute pe 30 ianuarie, la Bucureşti.

FCSB debutează în grupa de Europa League pe 26 septembrie, atunci când va evolua pe teren propriu cu RFS, de la ora 22:00. Ulterior, în al doilea meci, campioana se va deplasa la Salonic, pentru confruntarea cu PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu.

Din cele opt meciuri ale FCSB-ului, doar trei dintre ele se vor disputa de la ora 19:45, cele cu Midtjylland, Hoffenheim şi Qarabag, iar restul vor începe de la ora 22:00.

Reclamă
Reclamă

Programul complet al FCSB-ului din Europa League:

Reacţia lui Elias Charalambous după ce FCSB a picat cu PAOK în Europa League

Reacţia lui Elias Charalambous după ce FCSB a picat cu PAOK în Europa League a venit la conferinţa de presă premergătoare duelului cu UTA, din Liga 1.

Reclamă

Antrenorul cipriot al FCSB-ului se bucură că roş-albaştrii o vor întâlni pe PAOK în Europa League. Charalambous a dezvăluit că Răzvan Lucescu l-a ajutat mult în cariera de antrenor. Cipriotul e fericit să îl revadă pe Răzvan Lucescu.

(n.r: despre grupa din Europa League) E drăguţ, echipe mari, bune. Jucăm cu echipe diferite, United, echipe din Grecia.

Cu toţii avem o şansă, e o experienţă interesantă să joci astfel de partide. Sunt fericit că am picat cu PAOK, fosta mea echipă, am multe amintiri frumoase de acolo.

Răzvan m-a ajutat mult în cariera mea, am învăţat multe de la el. Am fost de două-trei ori în cantonament la PAOK, urmărindu-l, şi în biroul lui. Mi-a dat câteva sfaturi. Sunt fericit să mă văd cu el.

(n.r.: E un avantaj că aţi făcut asta) E şi un dezavantaj (râde). Glumesc. E o experienţă plăcută pentru noi.

O să vă spun ceea ce am spus şi înainte. Nu ne vom duce să ne simţim bine şi să ne bucurăm. Ne vom duce să scoatem cât mai multe puncte”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

LIVE SCORENapoli – Parma se joacă ACUM! Duel „de foc” pentru Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice

23:05

Simona Halep a anunţat cine este noul ei antrenor! Revine în staff-ul româncei: „Un om deosebit!”

23:02

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „S-a judecat total diferit. Am avut mult de suferit”

22:52

Fază controversată în Universitatea Craiova – Rapid! Istvan Kovacs a dictat penalty pentru giuleştenii, dar a întors totul la VAR

22:42

Simona Halep, la deschiderea patinoarului din Bucureşti: „Un lucru enorm, extraordinar”! Mesajul tenismenei pentru autorităţi

22:30

LIVE VIDEOSporting – Porto 0-0. Primul mare derby al sezonului din Portugalia. Spectacol total la intrarea echipelor pe teren

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 3 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 4 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 5 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 6 Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB! Pregăteşte lovituri de proporţii
Citește și