Închide meniul

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

Bogdan Stănescu Publicat: 27 septembrie 2024, 10:54

Reclamă
Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor! Pe cine a remarcat de la campioana României

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS

Raul Rusescu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Raul Rusescu e uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS. Roş-albaştrii s-au impus cu 4-1 şi ocupă locul 2 în grupa principală din Europa League, după Ajax. „Lăncierii” au învins-o pe Beşiktaş cu 4-0 şi depăşesc campioana României în clasament, la golaveraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Rusescu l-a elogiat pe Florin Tănase după victoria la scor a roş-albaştrilor. Tănase a fost lăsat pe bancă la începutul partidei, dar a intrat la pauză pe teren. Imediat după ce l-a înlocuit pe David Miculescu, Tănase a început să îşi facă simţită prezenţa pe teren. A pasat excelent pentru Olaru la primul gol al căpitanului FCSB-ului şi a contribuit şi la al doilea gol al lui Olaru.

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

Nu mă așteptam să fie un scor atât de mare. Nu au mai făcut greșeli, Steaua (n.r.: FCSB) a avut posesia, intrarea lui Tănase a fost foarte bună. Ne-a făcut să ne dăm seama cum va arăta Steaua (n.r: FCSB) în meciurile din Europa League.

E un jucător cu mare valoare, are personalitate (n.r.: Florin Tănase). A dat o pasă de gol frumoasă, a mai avut câteva acțiuni, iar lucrurile au arătat mult mai bine după pauză. Cred că ne-am făcut o idee despre cum va arăta Steaua (n.r: FCSB).

Va rămâne, probabil, Popescu fundaș dreapta, Șut și Lixandru la mijloc, Tănase în stânga în atac, pentru că nu mai trebuie folosit jucătorul U21.

Reclamă
Reclamă

Mi-a plăcut Târnovanu, mi-au plăcut și Olaru, Bîrligea, Ștefănescu. E greu să alegi omul meciului, dar au arătat toți bine. E o echipă bună de Europa League”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

Florin Tănase a avut o reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1. Fostul căpitan al roş-albaştrilor a intrat după pauză şi a avut o evoluţie entuziasmantă.

Tănase a reuşit o pasă magistrală la primul gol al lui Darius Olaru, apoi a contribuit serios şi la al doilea gol marcat de căpitanul roş-albaştrilor. Tănase a luat o fază pe cont propriu, a driblat mai mulţi adversari şi i-a pasat lui Băluţă, care a centrat. Cu ajutorul unei devieri, mingea a ajuns la Olaru, care a reluat perfect din prima şi a marcat al doilea său gol din meciul cu RFS.

Reclamă

E o competiție cu echipe bune, campioane multe dintre ele… Am făcut un meci bun și cred că merităm acest scor. Criticile trebuie să te întărească, să muncești și să demonstrezi. Trei am văzut, că la unul eram pe jos. Toate au fost frumoase și importante.

M-am simțit bine și în stânga… gazonul bun, ne simțim bine pe Arenă, e diferența de calitate de la gazon. O atmosferă incredibilă, le mulțumim fanilor că au venit în număr atât de mare, la o oră atât de târzie, în timpul săptămânii.

Arată cât de iubită e această echipă, sper și meciurile viitoare să vină, avem nevoie de ei. Nu ne-a zis nimic încă (n.r. Gigi Becali), normal că e mulțumit, ce să zică, că nu i-a plăcut? Cu siguranță e fericit, ca noi toți, sperăm să acumulăm cât mai multe puncte”, a declarat Florin Tănase imediat după finalul partidei FCSB – RFS 4-1.

Debut cu dreptul pentru FCSB, 4-1 cu RFS Riga

Echipa bucureşteană FCSB a învins joi seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia letonă RFS Riga, în prima etapă a tabloului principal din Liga Europa.

Pe Arena Naţională bucureştenii şi-au anunţat intenţiile ofensive încă din minutul 2, atunci când Edjouma a trimis o lovitură de cap pe lângă poartă. Olaru şi Bîrligea au profitat în minutul 8 de o gafă a apărării adverse şi ultimul a deschis scorul pentru gazde. Târnovanu a scos incredibil la Savalnieks, în minutul 19, dar oaspeţii au înscris în minutul 23.

Lipuscek a trimis în plasă, arbitrul a anulat golul pentru un fault în atac, dar VAR a validat reuşita oaspeţilor şi scorul a devenit 1-1. Chiricheş a oferit pasa decisivă în minutul 32 pentru Marius Ştefănescu şi acesta i-a readus pe bucureşteni în avantaj. În minutul 58 o combinaţie între Bîrligea şi Florin Tănase l-a pus pe Olaru într-o poziţie excelentă şi a fost 3-1 pentru FCSB. Olaru a primit în minutul 69 o pasă de la nou intratul pe teren Băluţă şi a pus pe tabelă al patrulea gol al gazdelor. 4-1 a fost scorul final şi FCSB a debutat cu dreptul în această fază din Liga Europa.

FCSB: Târnovanu – M. Popescu, Chiricheş, Dawa, Radunovic – Lixandru, Edjouma (Şut 67) – Ştefănescu (Al. Băluţă 67), Olaru (D. Popa 84), Miculescu (Fl. Tănase 46) – Bîrligea (Oct. Popescu 76). ANTRENOR: Elias Charalambous

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și