Închide meniul

Reacția portarului de la Sevilla, după ce a fost atacat de un fan în meciul cu PSV din Europa League

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 februarie 2023, 9:31

Reacția portarului de la Sevilla, după ce a fost atacat de un fan în meciul cu PSV din Europa League

Reacția portarului de la Sevilla, după ce a fost atacat de un fan în meciul cu PSV din Europa League

Marko Dmitrovic și fanul care a intrat pe teren / Profimedia

Reacția portarului de la Sevilla, după ce a fost atacat de un fan în meciul din Europa League. Marko Dmitrovic a avut o reacție foarte dură după ce a fost atacat de unul dintre fanii lui PSV în timpul returului din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 92 al întâlnirii, la scorul de 1-0 pentru gazde, un suporter a pătruns pe teren și a încercat să-l atace pe Marko Dmitrovic. Însă, goalkeeper-ul sârb s-a apărat excelent și l-a pus la pământ pe atacator. Incidentul nu a degenerat, intrusul fiind scos de pe gazon de un steward.

Reacția portarului de la Sevilla, după ce a fost atacat de un fan în meciul cu PSV din Europa League

„Un fan a venit pe la spate și m-a împins. Cred că era supărat din cauza rezultatului. Presupun că era fie beat, fie nebun. M-a lovit, dar am reușit să-l opresc până au ajuns stewarzii. Am fost extrem de furios, astfel de lucruri nu au voie să se întâmple și sper să fie pedepsit atacatorul.

Nu voi zice ce voiam să-i fac cu adevărat. Din fericire, mă bucur că am realizat când a venit spre mine și l-am putut pune la pământ. Dacă cineva mă atacă, atunci o să mă apăr!” a declarat Marko Dmitrovic, potrivit Marca.

Reclamă

Xavi, complet debusolat după ce Barcelona a fost eliminată din Europa League: „O mare dezamăgire! E vina noastră!”

Xavi s-a arătat complet debusolat după ce Barcelona a fost eliminată din UEFA Europa League. Catalanii au fost învinși de Manchester United pe Old Trafford, cu 2-1, și au părăsit competiția încă din faza play-off-ului pentru optimile de finală. Antrenorul echipei de pe Camp Nou și-a lăudat jucătorii pentru o primă repriză foarte bună, însă a rămas cu un gust amar după desfășurarea lucrurilor din partea secundă.

La finalul meciului de pe Old Trafford, Xavi a fost extrem de dezamăgit de eliminarea echipei sale din Europa League. Antrenorul Barcelonei consideră că elevii săi au făcut o primă repriză foarte bună, în care puteau înscrie și golul al doilea.

Xavi este de părere că micile detalii au făcut diferența în „dubla” cu Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

„Golul de 1-1 ne-a afectat foarte tare, a venit după o minge pierdută de noi. Duelurile câștigate au reprezentat cheia meciului. Ei sunt o echipă bună și au adus foarte multă intensitate în joc. Este păcat, am avut meciul sub control după o primă repriză bună, în care am jucat confortabil. Cred că meciul a fost echilibrat pe ambele terenuri, dar micile detalii au fost de partea lor.

Este o dezamăgire foarte mare pentru că eram entuziasmați. Cred că am jucat foarte bine, în fața unui adversar uriaș. Sunt foarte puternici din punct de vedere fizic. Golul de 1-1 ne-a rănit foarte mult. Dacă nu ne-ar fi egalat atât de repede, am fi început să controlăm repriza a doua la fel ca pe prima.

Este vina noastră, trebuia să avem mai multă răbdare în repriza a doua și să jucăm mai mult în interior. Dacă Pedri și Gavi ar fi fost pe teren, cred că repriza a doua ar fi fost diferită. Dar nu trebuie să căutăm scuze”, a declarat Xavi.

Recomandări
  • Marko Dmitrovic a fost atacat de un fan de la PSV
  • Portarul de la Sevilla a avut o reacție dură

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și