Închide meniul

RFS – Galatasaray 2-2! Rezultat uriaș pentru echipa pe care FCSB o învingea cu 4-1! Letonii au revenit de la 0-2

Alex Ioniță Publicat: 3 octombrie 2024, 22:38

Reclamă
RFS – Galatasaray 2-2! Rezultat uriaș pentru echipa pe care FCSB o învingea cu 4-1! Letonii au revenit de la 0-2

RFS - Galatasaray 2-2!

Profimedia

Partida dintre RFS și Galatasaray s-a încheiat cu scorul de 2-2 și a contat pentru etapa a 2-a din grupa principală a UEFA Europa League. Letonii au obținut un rezultat cu adevărat important, în meciul cu formația din Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu o săptămână, RFS era învinsă cu scorul de 4-1 de campioana FCSB, pe Arena Națională. Partida respectivă a contat pentru prima etapă din grupa principală a Europa League.

RFS – Galatasaray 2-2!

Meciul cu Galatasaray a început cum nu se putea mai rău pentru campioana din Letonia. Mertens a deschis scorul pentru Galatasaray, în minutul 12.

Tot turcii au înscris șiu în minutul 38, atunci când Akgun a trimis balonul în poartă, din pasa lui Sanchez.

Replica celor de la RFS a venit în minutul 40, atunci când Ikaunieks a redus din diferență.

Reclamă
Reclamă

În mod surprinzător, scorul final a fost stabilit de Odisharia, în minutul 55. Jucătorul lui RFS a marcat din pasa lui Ikaunieks, marcatorul primului gol.

Chiar dacă specialiștii le dădeau puține șanse de reușită celor de la RFS, înainte de această partidă, letonii au produs surprinza și au obținut un punct din partida cu Galatasaray, formație care a învins-o pe PAOK în prima etapă, cu scorul de 3-1.

O altă statistică interesantă, care arată faptul că rezultatul dintre RFS și Galatasaray este total surprinzător, este reprezentată de faptul că turcii au un lot cotat la suma de 288.45 milioane de euro, în timp ce letonii sunt cotați la doar 9,4 milioane de euro.

Reclamă

FCSB – RFS 4-1

Meciul FCSB – RFS, scor 4-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. FCSB a obţinut o victorie de senzaţie în UEFA Europa League. Darius Olaru, autor al unei „duble”, a fost cel mai bun jucător al campioanei Ligii 1.

FCSB a avut startul pe care şi-l dorea în grupa din Europa League. În minutul 8, Daniel Bîrligea a înscris primul său gol în tricoul roş-albastru. Letonii au restabilit egalitatea la jumătatea primei reprize, prin Lipuscek, după o gafă în apărarea campioanei României.

În faţa a 34.257 de spectatori prezenţi pe Arena Naţională, FCSB s-a descătuşat. Marius Ştefănescu a primit o pasă perfectă de la Chiricheş şi a dus-o din nou în avantaj pe echipa lui Charalambous.

După pauză, jucătorii FCSB-ului au dat recital. Intrat în locul lui Miculescu, Florin Tănase i-a pasat perfect lui Darius Olaru, iar căpitanul roş-albaştrilor a şutat sub transversală. Tănase a contribuit şi la faza din care FCSB s-a distanţat pe tabelă. Olaru a reuşit „dubla” şi campioana României s-a impus cu 4-1.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12 4 oct.

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44 4 oct.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40 4 oct.

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33 4 oct.

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20 4 oct.

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16 4 oct.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și