Închide meniul

Juventus şi-a primit înapoi cele 15 puncte! Cum arată clasamentul din Serie A

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2023, 20:01

Juventus şi-a primit înapoi cele 15 puncte! Cum arată clasamentul din Serie A

Juventus şi-a primit înapoi cele 15 puncte

Stadionul celor de la Juventus/ Profimedia

Juventus şi-a primit înapoi cele 15 puncte! Presa din Italia a făcut anunţul răsunător, după ce s-a judecat apelul făcut de clubul torinez. Lupta pentru locurile de UEFA Champions League s-a încins în Serie A, după ce „Bătrâna Doamnă” şi-a recăpătat punctele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Penalizarea de 15 puncte impusă clubului Juventus a fost suspendată de Colegiul de Garanţie al Comitetului Olimpic Italian (Coni), care a considerat că sancţiunea ar trebui „reevaluată”.

Juventus şi-a primit înapoi cele 15 puncte! Cum arată clasamentul din Serie A

Cazul lui Juventus a fost judecat joi, la Comitetul Olimpic Italian. Clubul a avut astfel câştig de cauză, anunţă cotidianul Gazzetta dello Sport.

După ce şi-a primit înapoi cele 15 puncte, Juventus a urcat pe locul trei în Serie A, având în prezent 59 de puncte. Astfel, lupta pentru un loc care să asigure prezenţa în grupele UEFA Champions League s-a încins. AS Roma este la trei puncte distanţă de „Bătrâna Doamnă”, iar AC Milan şi Inter rămân, pentru moment, înafara top 4 al clasamentului din Italia.

Clasamentul din Serie A:

Reclamă

1. Napoli 75 p.
2. Lazio 62 p
3. Juventus 59 p.
4. AS Roma 56 p.
5. AC Milan 53 p.
6. Inter 51 p.

O nouă decizia în acest caz urmează să fie luată de Curtea de Apel a Federaţiei Italiene de Fotbal.

Foştii conducători de la Juventus au fost implicaţi într-un scandal colosal de fraudă în Italia. Ca urmare, clubul torinez a suportat consecinţele, fiind depunctat cu 15 puncte, motiv pentru care a ajuns la mijlocul clasamentului din Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Nedved și Agnelli și-au dat demisia de la Juventus

În primăvara anului 2022, gruparea Juventus şi alte zece grupări fuseseră achitate în acest dosar, însă Curtea de Apel a federaţiei a acceptat solicitarea procurorului federal de redeschidere a dosarului, având în vedere elemente transmise de justiţia italiană.

La finalul anului trecut, conducerea lui Juventus, în frunte cu Andrea Agnelli și Pavel Nedved, și-au dat demisia. Atunci, Juve a menţionat că va trebui să prezinte din nou declaraţiile pentru anul fiscal încheiat în iunie 2022.

Compania, controlată de holdingl Exor al familiei Agnelli, a precizat că i-a cerut CEO-ului Maurizio Arrivabene să rămână în funcţie şi că l-a numit pe Maurizio Scanavino manager general.

În scandalul plusvalențelor sunt implicate mai multe cluburi din Italia: Sampdoria, Empoli, Genoa, Parma, Pisa, Pescara, Pro Vercelli și Novara.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și