Închide meniul

Care sunt echipele calificate în sferturile Europa League şi Conference League! Când va avea loc tragerea la sorţi

Viviana Moraru Publicat: 17 martie 2023, 1:09

Care sunt echipele calificate în sferturile Europa League şi Conference League! Când va avea loc tragerea la sorţi

Cele mai tari dueluri ale serii sunt AICI, LIVE SCORE

Jucătorii de la Manchester United, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia

  • Echipele calificate în sferturile Europa League și Conference League
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY

S-au aflat care sunt echipele calificate în sferturile Europa League, dar şi în sferturile Conference League. Tragerea la sorţi va avea loc vineri, de la ora 12, iar ulterior se vor afla şi sferturile din UEFA Champions League, la ora 13:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus şi Manchester United şi-au respectat statutul de favorite şi şi-au asigurat biletele pentru sferturile Europa League. Surpriza a fost oferită de Sporting, care s-a impus dramatic în duelul cu Arsenal. Liderul din Premier League a părăsit competiție, confruntarea cu lusitanii fiind decisă la loviturile de departajare.

Care sunt echipele calificate în sferturile Europa League şi Conference League

Echipele calificate în sferturile Europa League:

Reclamă

Echipele calificate în sferturile Conference League

Manchester United a trecut fără emoţii de Betis, cu scorul de 5-1, la general. De cealaltă parte, Juventus s-a calificat în sferturi după ce a eliminat-o în optimi pe Freiburg.

Reclamă

Totodată, Feyenoord a oferit scorul serii, după ce a învins-o pe Şahtior cu 7-1. Arsenal şi Sporting au disputat un meci extrem de spectaculos. Totul s-a decis la loviturile de departajare, unde lusitanii s-au impus după ratarea lui Martinelli. Şi AS Roma merge mai departe în Europa League. Trupa lui Jose Mourinho a eliminat-o, categoric, pe Real Sociedad.

De cealaltă parte, în Conference League, Fiorentina şi West Ham şi-au respectat statutul de favorite ale competiţiei, şi s-au calificat în sferturi. Lazio a fost eliminată uluitor de AZ Alkmaar.

Sferturile din Europa League se vor disputa pe 13, respectiv 20 aprilie. Ulterior, semifinalele se vor disputa pe 11, respectiv 18 mai, iar marea finală va avea loc pe 31 mai, la Budapesta.

Reclamă 4 / 0/3

În aceleaşi zile se vor disputa şi sferturile şi semifinalele din Conference League, însă ulimul act va avea loc pe 7 iunie, şi se va disputa la Praga.

Portarul de la Sevilla a fost atacat din nou în Europa League

Portarul de la Sevilla a fost atacat din nou în Europa League! Marko Dmitrovic a fost lovit cu o brichetă în timpul meciului cu Fenerbahce și a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a-și reveni.

Sevilla a fost învinsă de formația din Turcia, scor 0-1, dar a reușit să se califice în „sferturile” Europa League datorită victoriei cu 2-0 din tur.

În timpul meciului de la Istanbul, portarul sârb de la Sevilla a fost lovit de o brichetă aruncată din tribună. Goalkeeper-ul s-a prăbușit pe teren și a avut nevoie de îngrijirile medicilor pentru a putea continua meciul.

Jucătorii lui Fenerbahce au intervenit imediat și le-au cerut fanilor să se oprească imediat din a face asemenea gesturi. Nu este prima dată când Marko Dmitrovic a avut probleme cu suporterii adverși. În meciul retur cu PSV, din play-off-ul Europa League, portarul Sevillei a fost atacat de un fan care a intrat pe teren.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Liverpool, victorie la scor de tenis în Europa League
Fotbal extern • 14 mart., 23:45
Liverpool, victorie la scor de tenis! Calificare dramatică reuşită de Leverkusen! Rezultatele serii din Europa
Dinamo Zagreb - PAOK Salonic 2-0
Fotbal extern • 7 mart., 23:58
Dinamo Zagreb – PAOK 2-0. Răzvan Lucescu, pas greșit în Conference League. Rezultatele serii din Europa