Închide meniul

Sancţiuni dure după finala Europa League! Ce riscă Jose Mourinho după ce a început să înjure la finalul meciului

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2023, 20:03

Sancţiuni dure după finala Europa League! Ce riscă Jose Mourinho după ce a început să înjure la finalul meciului

Sancţiuni dure după finala Europa League

Jose Mourinho, la finalul partidei dintre Sevilla şi AS Roma/ Profimedia

  • Jose Mourinho riscă să fie suspendat de UEFA
  • Ce sancţiuni poate primi „The Special One”, după finala Europa League

UEFA este gata să ofere sancţiuni dure, după finala Europa League, câştigată dramatic de Sevilla în faţa celor de la AS Roma. Jose Mourinho ar putea plăti scump pentru faptul că a înjurat în dialogul cu arbitrul, după ce partida s-a încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sevilla a cucerit cel de-al şaptelea trofeu în Europa League, record absolut în această competiţie. Finala s-a desfăşurat la Budapesta, şi nu a fost lipsită de incidente.

Sancţiuni dure după finala Europa League

Sevilla riscă sancţiuni pentru invadarea terenului, aruncarea de obiecte, folosirea de obiecte pirotehnice şi comportament necorespunzător al echipei.

Reclamă

Clubul AS Roma poate fi sancţionat pentru aruncarea de obiecte, aprinderea de obiecte pirotehnice, provocarea de pagube, incidente în public şi comportament necorespunzător al echipei.

De asemenea, antrenorul echipei italiene, Jose Mourinho, este vizat de o procedură din cauza limbajului insultător şi abuziv la adresa unui arbitru.

Reclamă

Presa din Anglia notează faptul că Jose Mourinho ar putea fi aspru sancţionat. „The Special One” ar putea fi suspendat pentru meciurile din cadrul grupelor europene, din sezonul viitor.

Jose Mourinho a avut o reacţie uluitoare, la finalul meciului pierdut cu Sevilla. Antrenorul lusitan a fost extrem de nervos pe arbitrul finalei, Antony Taylor, şi l-a urmărit pe acesta în parcarea stadionului, unde a început să înjure.

Jose Mourinho, reacţie categorică după finala Europa League pierdută de AS Roma

Jose Mourinho a avut o reacţie categorică, după finala Europa League pierdută cu AS Roma. „The Special One” a declarat că înfrângerea suferită de echipa sa este una nemeritată, partida având numeroase momente controversate. De asemenea, tehnicianul lusitan a mărturisit că îşi doreşte să continue la trupa de pe Olimpico, însă le-a transmis un mesaj oficialilor din conducere.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să rămân la AS Roma, dar jucătorii mei merită mai mult…și eu merit mai mult! Chiar am obosit să fiu și manager, șeful departamentului de comunicare, imaginea clubului…Vreau să rămân, dar în condițiile corecte, pentru a da tot ce am mai bun.

Viitorul meu? Luni voi pleca în vacanță. Vorbim. Le-am transmis șefilor clubului că ei vor afla primii, de la mine, dacă voi începe negocierile cu altă echipă. Le-am spus și în decembrie, când am fost chemat de naționala Portugaliei. Acum nu m-a sunat nimeni.

Mai am un an de contract cu AS Roma și asta e situația. Suntem extenuați fizic, epuizați psihic. Practic, suntem terminați, pentru că suntem de părere că e o înfrângere nemeritată, cu multe evenimente discutabile.

Suntem morți de oboseală, dar mândri. Mereu am spus că poți pierde un meci, dar niciodată nu-ți poți pierde demnitatea sau profesionalismul. Am pierdut această finală, dar merg acasă mai mândru ca niciodată acum. Băieții au dat totul”, a declarat Jose Mourinho, la finalul partidei cu Sevilla.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Liverpool, victorie la scor de tenis în Europa League
Fotbal extern • 14 mart., 23:45
Liverpool, victorie la scor de tenis! Calificare dramatică reuşită de Leverkusen! Rezultatele serii din Europa
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune