Închide meniul

Ștefan Târnovanu a „salvat-o” pe FCSB în prima repriză a meciului cu PAOK! L-a blocat pe Taison cu o paradă uriașă

Alex Ioniță Publicat: 3 octombrie 2024, 22:50

Reclamă
Ștefan Târnovanu a salvat-o” pe FCSB în prima repriză a meciului cu PAOK! L-a blocat pe Taison cu o paradă uriașă

Ștefan Târnovanu a „salvat-o” pe FCSB în prima repriză a meciului cu PAOK!

Captură: digisport

Ștefan Târnovanu a „salvat-o” pe FCSB în prima repriză a meciului cu PAOK! Portarul campioanei a avut o evoluție excelentă în prima parte a duelului cu echipa lui Răzvan Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima parte a meciului, FCSB a fost dominată de PAOK. Elevii lui Lucescu Jr au atacat în mod constant poarta lui Ștefan Târnovanu, însă portarul campioanei a arătat că este într-o formă mare.

Ștefan Târnovanu a „salvat-o” pe FCSB în prima repriză a meciului cu PAOK!

În minutul 39 al meciului, Taison a intrat în careul campioanei și l-a păcălit pe Valentin Crețu. Fundașul de la FCSB a căzut și l-a lăsat pe jucătorul lui Răzvan Lucescu într-o poziție ideală.

Totuși, Ștefan Târnovanu a fost atent la fază și a ieșit din poartă, reușind să blocheze șutul trimis de brazilian.

De asemenea, portarul de la FCSB a avut o intervenție salvatoare și în minutul 9 al duelului. Atunci, Târnovanu a respins în corner o lovitură de cap a lui Baba.

Reclamă
Reclamă

Echipele de start:

Adrian Şut şi-a spart nasul în PAOK Salonic – FCSB! Lovitură în plină figură primită de mijlocaşul român

Adrian Şut şi-a spart nasul în PAOK Salonic – FCSB. Campioana României joacă pe terenul campioanei Greciei într-un meci din etapa a doua a grupei principale din Europa League, partidă care este transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După doar două minute şi jumătate, jocul a fost oprit după ce Adrian Şut a încasat o lovitură în plin de la un jucător din echipa lui Răzvan Lucescu.

Reclamă

Într-un duel cu Camara, Adrian Şut a primit un cot direct în nas. Imediat, mijlocaşul FCSB-ului a început să sângereze, iar echipa medicală a fost chemată pe teren.

Adrian Şut a primit îngrijiri medicale şi, din fericire pentru Elias Charalambous, mijlocaşul a continuat partida, chiar dacă a încasat o lovitură serioasă.

Câteva minute mai târziu, într-un duel care i-a avut ca protagonişti pe aceeaşi jucători, Adrian Şut a fost cel care l-a lovit pe Camara. Spre deosebire de faza din minutul 3, arbitrul nu a scos cartonaşul din buzunar.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12 4 oct.

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44 4 oct.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40 4 oct.

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33 4 oct.

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20 4 oct.

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16 4 oct.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și