Închide meniul

Știm optimile de finală din Europa League! Manchester United, Arsenal, Juventus și AS Roma și-au aflat adversarii

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 februarie 2023, 14:16

Știm optimile de finală din Europa League! Manchester United, Arsenal, Juventus și AS Roma și-au aflat adversarii

Europa League ambassador Hungarian former footballer Zoltan Gera shows the paper slip of Manchester United during the draw for the round of 16 of the 2022-2023 UEFA Europa League football tournament in Nyon, on February 24, 2023.,Image: 758409539, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Tragerea la sorți Europa League

Știm optimile de finală din Europa League! La o zi după desfășurarea meciurilor din play-off-ul competiției, a avut loc și tragerea la sorți pentru duelurile din următoarea fază a Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, cele mai importante echipe rămase în competiție și-au aflat următorii adversari.

Știm optimile de finală din Europa League! Manchester United, Arsenal, Juventus și AS Roma și-au aflat adversarii

Manchester United, Arsenal, Juventus și AS Roma sunt cele mai importante echipe rămase în competiție. „Diavolii” lui Erik ten Hag vor avea din nou parte de o „dublă” complicată, după cea din runda precedentă cu Barcelona.

Sezonul precedent competiția a fost câștigată de germanii de la Eintracht Frankfurt.

Reclamă

Erik ten Hag jubilează după ce Manchester United a eliminat-o pe Barcelona din Europa League: „O seară magnifică!”

Erik ten Hag jubilează după ce Manchester United a eliminat-o pe Barcelona din Europa League. „Diavolii” s-au impus cu 2-1 în returul de pe Old Trafford și s-au calificat în optimile de finală, după 4-3 la general. Fred și Antony au marcat golurile englezilor în confruntarea de pe Old Trafford. Pentru trupa lui Xavi a înscris Robert Lewandowski, din penalty.

Barcelona a condus cu 1-0 pe terenul lui Manchester United, la pauză. Jucătorii lui Erik ten Hag au ieșit mult mai montați de la vestiare și au pus în scenă o revenire superbă.

„Este un nou pas în față, pentru că atunci când o poți învinge pe Barcelona, una dintre cele mai bune echipe din acest moment din Europa, încrederea ta devine una foarte puternică și poți să învingi pe oricine.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o seară magnifică. Cred că este genial să o poți bate pe Barcelona, echipă care are 8 puncte în fața lui Real Madrid în La Liga. Am văzut în această săptămână cum joacă Real Madrid (n.r. – victoria cu 5-2 în fața lui Liverpool). Am făcut o performanță magnifică și trebuie să avem convingerea că putem câștiga jocuri importante.

Fred a avut un rol important deja săptămâna trecută în turul cu Barcelona, iar săptămâna aceasta la fel, mai întâi a trebuit să-l oprească pe Frenkie de Jong. Săptămâna trecută i-a dat un assist genial lui Rashford, la Barcelona, iar astăzi a marcat un gol. O evoluție strălucitoare”, a declarat Erik ten Hag, după Manchester United – Barcelona 2-1.

Recomandări
  • Știm optimile de finală din Europa League
  • Manchester United, Arsenal, Juventus și AS Roma și-au aflat adversarii

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și