Închide meniul

Fanul care l-a atacat pe portarul de la Sevilla, condamnat la închisoare! Cum şi-a motivat gestul incredibil făcut la meciul din Europa League

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 8 martie 2023, 21:19

Fanul care l-a atacat pe portarul de la Sevilla, condamnat la închisoare! Cum şi-a motivat gestul incredibil făcut la meciul din Europa League

Suporterul care l-a atacat pe portarul de la Sevilla la un meci din Europa League a fost condamnat la închisoare

Marko Dmitrovic și fanul agresiv / Profimedia

Fanul care l-a atacat pe portarul de la Sevilla, condamnat la închisoare! Un fan de la PSV eindhoven l-a atacat pe Marko Dmitrovic într-un meci din play-off-ul celei de-a doua competiții europene la nivel de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 92 al întâlnirii de atunci suporterul a intrat pe teren și l-a atacat pe goalkeeper, însă acesta s-a apărat excelent și l-a pus la pământ pe atacator.

Fanul care l-a atacat pe portarul de la Sevilla, condamnat la închisoare! Cum şi-a motivat gestul incredibil făcut la meciul din Europa League

Acum, suporterul a fost condamnat la trei luni de închisoare, dintre care una cu suspendare, anunță news.ro, citând RMC Sport.

Fanul respectiv, Dylano K., şi-a explicat gestul prin faptul că a vrut să arate că este amuzant. În plus, el a spus la tribunalul din Den Bosch că băuse mult alcool.

El a fost condamnat la închisoare, dar va avea şi doi ani perioadă probatorie şi interdicţie de acces pe stadioane timp de doi ani.

Reclamă

În data de 23 februarie, în timpul meciului PSV – Sevilla, din play-off-ul Ligii Europa, suporterul a intrat pe teren şi l–a atacat pe portarul Marko Dmitrovic.

În momentul faptelor, Dylano K. avea deja interdicţie de acces în stadion, însă a reuşit să intre la meci folosind abonamentul altui fan.

Suporterul a declarat că nu s-a gândit la consecinţele faptelor sale. După ce imaginile cu el agresându-l pe portar au apărut în social media, Dylano K. a fost exclus din grupul de suporteri şi concediat de la locul de muncă. În plus, unii membri ai familiei sale au primit ameninţări.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția portarului de la Sevilla, după ce a fost atacat de un fan în meciul cu PSV din Europa League

Marko Dmitrovic a avut o reacție foarte dură după ce a fost atacat de unul dintre fanii lui PSV în timpul returului din Europa League.

„Un fan a venit pe la spate și m-a împins. Cred că era supărat din cauza rezultatului. Presupun că era fie beat, fie nebun. M-a lovit, dar am reușit să-l opresc până au ajuns stewarzii. Am fost extrem de furios, astfel de lucruri nu au voie să se întâmple și sper să fie pedepsit atacatorul.

Nu voi zice ce voiam să-i fac cu adevărat. Din fericire, mă bucur că am realizat când a venit spre mine și l-am putut pune la pământ. Dacă cineva mă atacă, atunci o să mă apăr!” a declarat Marko Dmitrovic, potrivit Marca.

Recomandări
  • Suporterul care l-a atacat pe portarul de la Sevilla la un meci din Europa League a fost condamnat la închisoare
  • Fanul ținea cu PSV Eindhoven

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și