Închide meniul

Tragerile la sorți din Europa și Conference League! CFR, Craiova, FCSB și Corvinul și-au aflat adversarele

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2024, 15:25

Reclamă
Tragerile la sorți din Europa și Conference League! CFR, Craiova, FCSB și Corvinul și-au aflat adversarele

Tragerile la sorți din Europa și Conference League, LIVE TEXT!

Colaj Hepta și Profimedia

Tragerile la sorți din Europa și Conference League au fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. CFR Cluj, Universitatea Craiova, FCSB și Corvinul și-au aflat adversarele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În turul 1 preliminar al Europa League, Corvinul Hunedoara se va duela cu Paksi, din Ungaria. În cazul în care va învinge formația din țara vecină, câștigătoarea Cupei se va duela în turul al 2-lea preliminar Europa League. În caz contrar, echipa de „sub furnale” va juca în turul al 2-lea preliminar al Conference League.

Tragerile la sorți din Europa și Conference League

UPDATE: Paksi / Corvinul – AEK Larnaca

UPDATE: CFR Cluj – FC Neman Grodno

UPDATE: PFC Botev Plovdiv (BUL) / NK Maribor (SVN)  – Universitatea Craiova

Reclamă
Reclamă

UPDATE: Virtus AC / FCSB – Flora Tallinn / NK Celje! Pierzăoarele acestor dueluri din turul 1 UEFA Champions League se vor duela în turul al 2-lea Conference League.

UPDATE: A început tragerea la sorți din turul 2 al Conference League. În această tragere sunt incluse FCSB și Corvinul, care află cu cien vor juca, în cazul în care își vor pierde partidele din primul tur al Ligii Campionilor, respectiv al Conference League.

UPDATE: Paksi / Corvinul – Riejka, în turul al 2-lea!

Reclamă

UPDATE: A început tragerea din turul 2 al UEFA Europa League.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

 

UEFA a alcătuit două grupe pentru tragerea la sorți din turul al 2-lea. După ce echipele au fost sortate de către oficiali, Corvinul a scăpat de posibili adversari „tari”, cum ar fi: Ajax, Trabzonspor sau Brugge.

Echipa lui Florin Maxim a fost plasată în Grupa a 2-a a echipelor care nu sunt capi de serie. Astfel, Corvinul se poate întâlni cu una dintre formațiile prezente în lista capilor de serie:

Capi de serie:

Urna a 2-a:

În Conference League, Universitatea Craiova este repartizată în urna a 6-a, și se poate duela cu un adversar care nu este cap de serie:

Capi de serie:

Urna a 2-a:

De cealaltă parte, CFR a fost repartizată în urna a 8-a, și poate întâlni un adversar din lista echipelor care nu sunt capi de serie:

Capi de serie:

Urna a 2-a:

De asemenea, și FCSB este inclusă în tragerea Conference League. În cazul în care va pierde duelul cu Virtus, din turul 1 preliminar al Champions League, campioana României nu va fi cap de serie în turul 2 din Conference League și va juca cu una dintre următoarele formații:

Cine este Maccabi Tel Aviv, adversara FCSB-ului din turul al 2-lea preliminar din Champions League

Cine este Maccabi Tel Aviv, adversara FCSB-ului din turul al 2-lea preliminar din Champions League. În cazul în care va trece de cei de la Virtus, în primul tur preliminar, campioana României se va duela cu formația din Israel.

Maccabi Tel Aviv este campioana sezonului trecut din Israel. În total, posibila adversară a FCSB-ului a câștigat 25 de titluri, în întreaga sa istorie.

Maccabi va intra direct în turul al 2-lea preliminar al Ligii Campionilor, datorită coeficientului pe care îl are campionatul din Israel.

În momentul de față, Maccabi Tel Aviv are un lot cotat la suma de 24,07 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Cel mai valoros jucător al israelienilor este Felicio Milson, un portughez în vârstă de 24 de ani care este cotat la suma de 4 milioane de euro.

Totuși, de notat este faptul că vedeta echipei este Eran Zahavi, care a fost și adversarul României în preliminariile pentru EURO 2024. Atacantul a ajuns acum la 36 de ani și este cotat la suma de 1,2 milioane de euro.

De cealaltă parte, FCSB are un lot cotat la 34,90 milioane de euro. Cei mai scumpi jucători din echipa lui Gigi Becali sunt Florinel Coman și Darius Olaru, fiecare fiind evaluat la 7 milioane de euro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

16:35

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și