Închide meniul

Un fan al lui Manchester United, surprins în galeria Barcelonei la meciul din play-off-ul Europa League! Cum s-a bucurat la golul lui Marcus Rashford

Viviana Moraru Publicat: 16 februarie 2023, 23:27

Reclamă
Un fan al lui Manchester United, surprins în galeria Barcelonei la meciul din play-off-ul Europa League! Cum s-a bucurat la golul lui Marcus Rashford

Un fan al lui Manchester United, surprins în galeria Barcelonei la meciul serii din Europa League

Marcus Rashford, bucurie alături de fani după golul marcat în Barcelona - Manchester United/ Profimedia

Un fan al lui Manchester United a fost surprins în galeria Barcelonei, la meciul serii din play-off-ul Europa League. Acesta a oferit un moment savuros, atunci când Marcus Rashford a reuşit să marcheze golul de 1-1. Suporterul avea un tricoul chiar cu atacantul englez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona şi Manchester United au oferit o partidă spectaculoasă pe Camp Nou. Catalanii au fost cei care au deschis scorul prin Marcos Alonso, iar ulterior „diavolii roşii” au preluat conducerea după golul lui Marcus Rashford şi autogolul lui Jules Kounde. Ulterior, scorul final a fost stabilit de Raphinha.

Un fan al lui Manchester United, surprins în galeria Barcelonei, la meciul serii din Europa League

Fanul lui Manchester United a venit să-şi susţină echipa favorită pe Camp Nou, la partida „de foc” cu Barcelona. Acesta nu a mers în galeria „diavolilor”, ci a privit partida din sectorul destinat fanilor catalani.

La golul marcat de Marcus Rashford, fanul a oferit un moment savuros. În timp ce oamenii din jurul lui nu avea nicio reacţie, deoarece o susţineau pe Barcelona, acesta s-a filmat arătând faptul că purta un tricou imprimat cu chipul lui Marcus Rashford.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Stretford Paddock (@fulltimedevils)


Peste tricou acesta mai purta un hanorac, care acoperea faptul că era suporter al trupei de pe Old Trafford, şi nu al catalanilor. Totodată, gestul a fost unul extrem de subtil, deoarece niciun catalan nu s-a prins de faptul că aveau un „intrus” printre ei.

Reclamă
Reclamă 4

Xavi, mesaj de luptă după Barcelona – Manchester United 2-2

Xavi a oferit prima reacţie, după ce Barcelona a remizat spectaculos cu Manchester United, scor 2-2, în prima manşă a confruntării din play-off-ul Europa League. Managerul catalanilor s-a arătat nemulţumit de rezultatul obţinut pe Camp Nou, deoarece susţine că echipa sa a avut şansa de a marca un gol al victoriei. Totodată, tehnicianul a dezvăluit că formaţia sa va încerca să obţină calificarea pe Old Trafford.

Xavi a dezvăluit că jucătorii săi au fost extrem de furioşi la finalul partidei, deoarece îşi doreau victoria. Tehnicianul susţine că meciul a fost unul extrem de strâns, şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Manchester United.

„Un meci foarte strâns. Am jucat împotriva unei echipe imense, foarte competitivă. I-am avut în mână. Am avut sentimentul că am fi putut marca golul unei victorii. Se va decide pe Old Trafford. În cele din urmă a fost o luptă care s-a terminat la egalitate. La Manchester vom încerca să ne calificăm.

Reclamă

Te storc de energie cei de la Manchester United. Câştigă o mulţime de dueluri fizice. Am pierdut mingea la un moment dat, dar ne-am descurcat bine. Presiunea pusă după pierdere a fost una bună, dar au jucători foarte buni, care aleg mereu ce e mai bine.

Pedri a simţit un discomfort la nivelul cvadricepsului. Înţeleg perfect furia jucătorilor O fac pentru binele echipei. Raphinha a venit să-şi ceară scuze, dar nu trebuie să facă asta.

Am vrut să câştigăm meciul. Am avut o şansă clară la final. A fost păcat, i-am avut în mână atunci”, a declarat Xavi, conform marca.com.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:15

LIVE TEXTScoţia – Elveţia 1-1. Shakiri a marcat un gol fabulos cu un şut în vinclu de la 17 metri

21:46

AS.ro LIVE | Maria Boldor va fi invitata lui Dan Pavel (joi, 10:30)

21:42

Gigi Becali a dezvăluit salariul uriaş pe care Florinel Coman îl va avea în Qatar

21:16

VideoImagini emoţionante cu David Popovici, după aurul cucerit la 100m liber! Imnul României a răsunat la Belgrad

20:50

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a devenit campion european, cu al treilea timp din istorie: „Nu mă aşteptam”

20:50

Germania – Ungaria 2-0. Musiala şi Gundogan au adus a doua victorie a gazdelor la turneul final

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și