Închide meniul

„Vai de capul nostru!” Miodrag Belodedici, discurs dur după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Au greşit toţi!”

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2024, 16:31

Reclamă
„Vai de capul nostru! Miodrag Belodedici, discurs dur după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Au greşit toţi!

Miodrag Belodedici, discurs dur după ce FCSB a fost umilită de Rangers

Duel în partida Rangers - FCSB/ Profimedia

Miodrag Belodedici a avut un discurs dur, după ce FCSB a fost umilită de Rangers. Fostul internaţional nu s-a ferit de cuvinte şi a transmis că roş-albaştrii au prestat un joc extrem de modest pe Ibrox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a suferit prima înfrângere în grupa de Europa League. Rangers i-a învins pe campioni cu un categoric 4-0, după ce roş-albaştrii au avut un gol anulat în minutul 2 al partidei.

Miodrag Belodedici, discurs dur după ce FCSB a fost umilită de Rangers

Miodrag Belodedici a tras concluziile şi a transmis că Rangers s-a impus fără prea mari emoţii în duelul cu FCSB. Acesta a transmis că s-a observat absenţa lui Darius Olaru de la FCSB, căpitanul roş-albaştrilor fiind suspendat pentru confruntarea de pe Ibrox.

Miodrag Belodedici a fost întrebat şi despre şansele FCSB-ului de a se califica în „primăvara europeană” şi a oferit un răspuns ferm, fiind de părere că roş-albaştrii vor avea o misiune infernală dacă vor reuşi să treacă de grupa de Europa League.

„Ce părere să am?! Am văzut partida, le-au dat o bătută bună, ce să mai zic? Prea mult. Dacă era și Olaru pe teren, poate era altceva, rezistau mai mult și arătau ceva mai bine. Nu a fost și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. I-a învins Rangers fără nici măcar o problemă.

Reclamă
Reclamă

Au greșit toți, de la primul până la ultimul, de la Dumnezeu până la Gigi. Au fost greșeli mari de joc, mai ales pe fază de apărare, dar și la mijloc. Obișnuiau să fie mai iuți, mai puternici, însă s-a văzut o diferență între cele două echipe.

Unde să se califice? Primăvara europeană? Vai de capul nostru! Ce echipe sunt acolo… Noi le urăm succes, le ținem pumnii, să avem la cine să ne uităm și să fim mai mult prezenți prin fotbalul european”, a declarat Miodrag Belodedici, conform gsp.ro.

Cu cât au scăzut șansele FCSB-ului la calificarea în play-off-ul Europa League după eşecul cu Rangers

Înainte de meciurile din etapa a 3-a, potrivit specialiștilor de la Football Meets Data, FCSB avea o șansă de 78% de a termina grupa principală din Europa League între locurile 9 și 24, care asigură calificarea în play-off. Șansele sunt calculate pe baza a 10.000 de simulări a grupei principale.

Reclamă

În ceea ce privește calificarea directă, campioana României avea o șansă de 18% de a se situa în primele 8 echipe.

După umilința cu Rangers însă, șansele FCSB-ului de a se califica în play-off au scăzut la 65%. De asemenea, o prezență în primele 8 echipe este văzută cu o șansă de doar 7%.

În momentul de față, FCSB se află pe locul 13 în grupa principală din Europa League, cu 6 puncte după 3 meciuri jucate.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și