Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Adi Petre s-a reorientat! Cum speră atacantul celor de la UTA să dea lovitura în afaceri: „Încă o meserie! E magnifică!” Ce spune despre viitorul său

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iunie 2021, 21:00

AS.ro

Adi Petre

Adi Petre s-a reorientat! Atacantul celor de la UTA speră să dea lovitura în afaceri cu pizza. „Pizza Bianca” este piesa de rezistență în restaurantul „bombardierului” de la UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Petre s-a reorientat! Atacantul celor de la UTA speră să dea lovitura cu pizza

„Aceasta este pizza mea magnifică, sper să fie comandată foarte mult. E ușoară, nu e grea, e bună și seară”, a spus Petre.

După ce se retrage, Petre ia în calcul să lucreze în pizzerie.

„Sper că după acest sezon să fiu golgheterul echipei și să îmi câștig și eu locul pe meniul pizzeriei. Încă o meserie, că să zic așa, dacă o să o termin cu fotbalul. După ce termin cu fotbalul pot să mă apuc de pizzerie”, a mai spus atacantul.

Bianca Tirsin, iubita lui Adi Petre, a oferit mai multe detalii despre noua afacere.

Reclamă

„Exista pizza Bianca, chiar am conceput-o înainte să începem toată ideea aceasta de restaurant. Eu îmi doresc foarte mult să joace și să avanseze în carieră și oriunde e bine pentru el va fi bine și pentru mine”, a spus Bianca.

Adi Petre spune că în Italia se consumă cea mai multă pizza.

„Probabil cei din Italia, când am jucat la Cosenza consumau foarte multă pizza. Când se va apela la mine pentru a aduce pizza în vestiar, cu cea mai mare plăcere o să o aduc. Ne place să ne strângem după meciuri, după antrenamente câteodată să mâncăm o pizza”, a explicat Petre.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Petre, sezon modest la UTA Arad

Adi Petre nu va îmbrăca tricoul naţionalei din cauza sezonului modest.

„Ultimele mele evoluții nu m-au propulsat la națională, nu m-au ajutat să ajung la națională. Cât timp există speranța, eu voi spera că voi prinde și lotul pentru Olimpiadă. Important e să ne facem treaba cât mai bine și să facem România mândră cum am făcut-o și acum 2 ani la Campionatul European”, a transmis atacantul.

În următorul sezon, Adi Petre va juca tot la UTA Atad.

„La UTA rămân. (n.r. te-ar interesa Craiova lui Adi Mutu?) Nu am avut nicio discuție despre acest subiect”, a încheiat Petre.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și