Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Adrian Mutu şi-a dat acordul să vină la CFR Cluj. Numai Răzvan Burleanu îl mai poate întoarce din drum. "Trebuie plătită clauza"

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 17:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:56

Reclamă

Din informaţiile AS.ro, Mutu şi-a dat acordul să vină la Cluj. Decisivă va fi întâlnirea dintre "Briliant" şi Răzvan Burleanu. Totuşi, Mutu trebuie să dea bani ca să plece de la naţionala de tineret. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, aproape de a semna cu CFR Cluj

"Fiecare antrenor are o clauză de reziliere şi este ţinut de ea. Nu poţi să te desparţi de echipa naţională fără a plăti acea clauza", a declarat Răzvan Burleanu la o conferinţă de presă. 

"Au mai fost zvonuri cu Mutu, probabil că există o preocupare. Deocamdată nu vă pot confirma că ar veni el. Sigur că acţionarul majoritar are dreptul să aleagă", a transmis unul dintre acţionarii lui CFR Cluj, Ştefan Gadola, pentru AS.ro.

Vasile Miriuţă este varianta agreată de jucătorii CFR-ului. El ar putea reveni pe banca feroviarilor, dar numai în cazul în care pică negocirerile dintre Mutu şi Burleanu. La Cluj, cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, la egalitatea cu Gică Hagi, ar câştiga mai bine decât la selecţionata de tineret. 

"La naţională, Mutu stă pe 3.000 de euro pe lună. Acolo, la CFR Cluj, ar sta pe 20.000", a dezvăluit Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Reclamă

Dan Petrescu a renunţat la clauza de 2 milioane de euro şi şi-a reziliat amiabil contractul. Arabii de la Al Nasr îl ademenesc cu un salariu de 2 milioane şi jumăte pe an. Petrescu e şi pe lista şefilor de la Celtic.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” Vezi toate știrile
Citește și