Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | 35 de ani de la Sevilla! Cine a fost principalul artizan care a dus la cucerirea Cupei Campionilor! Sensei Marinescu a dat cărțile pe față

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 7 mai 2021, 5:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

EXCLUSIV AS.ro LIVE | 35 de ani de la Sevilla! Cine a fost principalul artizan care a dus la cucerirea Cupei Campionilor! Sensei Marinescu a dat cărțile pe față

AS.ro

Florentin Marinescu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE

"A fost o victorie extraordinară. Nu ai cum să nu-ți amintești de așa ceva. Cred că nu se mai poate egala sub nicio formă această performanță. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au trecut repede anii. Nu cred că se mai poate repeta acea performanță. S-a așternut oarecum uitare, chiar și pentru noi, cei care am fost actori direcți", a spus Florentin Marinescu la AS.ro LIVE. 

Valentin Ceaușescu, principalul artizan al succesului din Cupa Campionilor 

Preparatorul fizic al Stelei, din acea perioadă, susține că cel mai mare merit în cucerirea Cupei Campionilor Europeni, în 1986, îl are Valentin Ceaușescu. 

"Dacă nu exista Valentin Ceaușescu, nu exista trofeul. Prin prezența lui acolo a obligat jucători ca Bumbescu, care erau indisciplinați, să asculte ceea ce le spun eu, mă refer la strictețea unei pregătiri", a declarat Sensei Florentin Marinescu la AS.ro LIVE. 

Florentin Marinescu a analizat lotul Stelei din 1986

Florentin Marinescu a vorbit deschis despre acea perioadă și susține că lotul de jucători nu era cel mai valoros pe care l-a avut Steaua vreodată. 

Reclamă

"În echipa mare jucătorii erau normali. Nu erau vârfurile României în perioada aia, erau jucători mai buni decât ei. Lotul acela nu este cel mai valoros pe care l-a deținut Steaua vreodată. 

Steaua a avut loturi și mai valoroase, dar fără rezultate. Toată povestea este cum ai reușit să-i faci pe jucătorii ăștia să devină cei mai buni", susține Marinescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și