Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Constantin Schumacher, amintiri fabuloase de la debutul lui Adrian Mutu: „A avut tupeu!” + „Craiova lui Mititelu, echipa care i se potriveşte”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 3 iunie 2021, 11:17 / Actualizat: 4 iunie 2021, 22:57

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Constantin Schumacher, amintiri fabuloase de la debutul lui Adrian Mutu: „A avut tupeu! + „Craiova lui Mititelu, echipa care i se potriveşte

Facebook FC U Craiova

Constantin Schumacher, amintiri fabuloase de la debutul lui Adrian Mutu

Constantin Schumacher, amintiri fabuloase de la debutul lui Adrian Mutu! „Mutu venise de la juniori. El dorea să se afirme! Ca şi acum! Îţi dau un exemplu. Era Vasile Popa, care avea nişte ghete pe filet şi îi arăta crampoanele: ‘Să vezi ce-ţi fac azi la antrenament dacă te prind că vrei să driblezi!’

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar ăla (n.r. Mutu) tot timpul încerca să dribleze şi ăsta se ducea să-i facă alunecări! A avut încredere foarte mare în el, tupeu şi de asta a ajuns unde a ajuns. Să dai peste 100 de goluri în Italia nu e de ici de colo!”, a povestit Constantin Schumacher, la AS.ro LIVE.

Constantin Schumacher, amintiri fabuloase de la debutul lui Adrian Mutu

Schumacher îi ţine pumnii fostului său coleg în cariera de antrenor şi îl felicită pentru că a ales să semneze cu FC U Craiova.

„A încercat să facă un lucru extraordinar la echipa naţională de tineret, sperăm ca şi acum, la Craiova, să îşi poată atinge obiectivele. Craiova lui Mititelu, cred eu, este echipa care chiar se potriveşte pentru el”, a mai spus Schumacher.

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948

Adrian Mutu a anunţat că a venit cu gânduri mari la FC U Craiova 1948. Mutu vrea să ducă echipa lui Mititelu în lupta pentru primele locuri ale clasamentului.

Reclamă

„Este o perioadă de discuții, negociem cu jucători. Nu avem un obiectiv clar. Vom vorbi mai puțin și vom face foarte multe. Mulțumim familiei Mititelu, sper să le răsplătesc încrederea cu rezultate. Obiectivele sunt pe foaie. Eu sunt un antrenor ambițios, am obiective oricum.

Nu am venit să fac act de prezență.M-a convins setea de performanță a echipei. Nu situația materială, nu asta contează. E o echipă nou-promovată, sunt și eu tânăr. Împreună vrem să creștem, să avem performanță”, a spus Adrian Mutu la conferinţa de prezentare la echipa lui Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Constantin Schumacher, invitatul lui Cătălin Oprişan
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri de la 10:30, pe www.as.ro/live

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și