Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Helmut Duckadam a anunţat când se poate juca primul meci de pe noul Stadion Steaua. "Se marchează 35 de ani de la Sevilla". Planul generalilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2021, 8:24

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Helmut Duckadam a anunţat când se poate juca primul meci de pe noul Stadion Steaua. "Se marchează 35 de ani de la Sevilla". Planul generalilor

AS.ro LIVE

Helmut Duckadam, dezvăluiri despre data la care s-ar putea juca primul meci pe Stadionul Steaua

Invitat special la emisiunea AS.ro LIVE, Helmut Duckadam a dezvăluit că se fac pregătiri pentru primul meci care se va juca pe stadionul care a costat 64 de milioane de euro. Oficialii Armatei îşi doresc să marcheze momentul în care se împlinesc 35 de ani de la finala Cupei Campionilor Europeni, câştigată de Steaua, la penalty-uri, cu Barcelona. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam: "Vor să inaugureze Stadionul Steaua în luna mai"

Stadionul Steaua ar putea găzdui o partidă, în premieră, chiar pe 7 mai, ziua în care s-a obţinut cea mai importantă performanţă din istoria fotbalului românesc. Helmut Duckadam nu a fost chemat la festivitatea de recepţie a arenei, dar poate fi în tribune la inaugurare. 

"Nu am fost încă invitat, dar sper. A fost doar recepţia. Nu sunt supărat. Ştiu că a fost invitat Gică Popescu, dar el este consilierul primului ministru. Am înţeles că inaugurarea vor să o facă în luna mai, măcar într-un cerc restrâns să se facă pentru că ar fi frumos. Se celebrează şi 35 de ani de la Sevilla", a declarat Helmut Duckadam la emisiunea AS.ro LIVE.

Duckadam a obţinut performanţe remarcabile pe vechiul stadion din Ghencea, construit în 1974. Pe plan intern, portarul de legendă al Stelei a câştigat două titluri (1985, 1986) şi o Cupă a României (1985).

Reclamă

"Era un stadion vechi, nu erau scaune încă erau gradene de lemn. Dar pentru noi a fost super ok, aveam bucătărie, aveam camere. Pe stadion nu făceam antrenamente, era o minune când făceam antremanete. Era cel mai bun stadion din ţară", şi-a amintit legenda Stelei.

Stadionul Steaua

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și