Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Laurențiu Roșu, surpriză pentru Emeric Ienei, de ziua sa: ”Am debutat, la Steaua, cu nea Imi pe bancă!”

Silviu Corneanu Publicat: 22 martie 2021, 12:09

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Laurențiu Roșu, surpriză pentru Emeric Ienei, de ziua sa: ”Am debutat, la Steaua, cu nea Imi pe bancă!”

AS.ro

Laurențiu Roșu și Emeric Ienei au dialogat la AS.ro LIVE

La mulți ani, nea Imi! Multă sănătate vă doresc!”, a fost mesajul transmis de Roșu lui Emeric Ienei, antrenorul care a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, prin intermediul emisiunii AS.ro LIVE. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roșu și-a adus aminte că Ienei a fost tehnicianul care l-a debutat în Liga 1, la Steaua.

Dialogul dintre Emeric Ienei și Laurențiu Roșu, la AS.ro LIVE

– Eu am debutat în Liga 1 cu nea Imi pe bancă. 

– Mereu am încercat să fiu un antrenor de bună comportare pentru jucătorii mei. 

– În 93, când eram la Steaua am debutat cu nea Imi. Am luat campionatul și după, când s-a întors, am luat și Cupa României.

Reclamă
Reclamă

– Ee, nu mai spune. Nu mai știam!

Mesajul lui Emeric Ienei pentru Laurențiu Roșu, la debut

Laurențiu Roșu a debutat în Liga 1, pentru Steaua, în noiembrie 1993, într-un meci cu Gloria Bistrița, câștigat de militari cu 2-1.

Reclamă

Mi-a spus să am încredere în mine. Să nu îmi fie frică atunci când intru pe teren și să demonstrez că am valoare. Nea Imi știa foarte bine să ne motiveze”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Emeric Ienei lui Laurențiu Roșu, la debutul său la Steaua.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.1
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și