Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Momentul în care Ion Ţiriac a intrat în conflict cu Nadal şi Djokovic: "Atunci s-au enervat toţi jucătorii!". Dezvăluirile lui Victor Hănescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 11:12

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Momentul în care Ion Ţiriac a intrat în conflict cu Nadal şi Djokovic: "Atunci s-au enervat toţi jucătorii!". Dezvăluirile lui Victor Hănescu

Mediafax Foto / Alexandru Hojda via Hepta

Ion Ţiriac i-a enervat pe jucătorii de tenis cu zgura albastră de la Madrid

Ion Ţiriac a vrut să revoluţioneze tenisul. Pentru ca meciurile să se vadă mai bine în timpul transmisiunilor tv, el a făcut zgura albastră în 2012, la turneul pe care îl organizează în capitala Spaniei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Hănescu: "Atunci s-au enervat ăştia!"

Victor Hănescu spune că suprafaţa de joc era atât de alunecoasă încât nu putea să stea în picioare. 

"- În discuţiile asetea cu cei mari, s-a adus vreodată vorba că eşti din ţara lui Ţiriac sau a lui…
– Se mai vorbea despre Năstase.
– Şi de Ţiriac pe partea economică, bănuiesc. Un Masters de la Madrid, cum schimbăm zgura, dacă o facem albastră…
– Atunci s-au enervat ăştia! Erau toţi jucătorii cam… Am jucat în anul şi era foarte alunecos terenul. Că era albastră nu era o problemă. Era atât de alunecos încât nu puteai să stai pe teren. Îţi fugeau picioarele!"
, a povestit Victor Hănescu, în dialogul cu Cătălin Oprişan.

Novak Djokovic şi Rafael Nadal au fost printre cei care l-au criticat la acea vreme pe Ion Ţiriac. Spaniolul a avut probleme medicale, iar unchiul său, care îi era şi antrenor, l-a atacat dur pe român. "E o barbarie că ATP a acceptat să se întâmple așa ceva", a spus Toni Nadal pentru spaniolii de la Marca.

Reclamă

Victor Hănescu îşi răcea tălpile adidaşilor cu prosopul ud, în Australia

Nu doar zgura albastră i-a pus mari probleme lui Victor Hănescu. În Australia, a trăit unele dintre cele mai grele clipe pe terenul de tenis. 

"- Puneam prosopul când frigea terenul atât de tare, încât nu puteai să mai… La pauză, luam un prosop, puneam apă pe el, să se răcească talpa. 
–  Atât de tare frigea?
– Când joci în Australia la 45 de grade şi gândeşte-te că în tenis e foarte multă frecare, iar pe ciment se amplifică senzaţia. Simţi că îţi ard tălpile"
, a mai spus Victor Hănescu, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și