Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Victor Pițurcă, genial când a fost întrebat dacă a văzut vreun jucător care să-i semene: ”Este un tip foarte dur, are fizicul meu!”

Silviu Corneanu Publicat: 5 mai 2021, 6:41

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Victor Pițurcă, genial când a fost întrebat dacă a văzut vreun jucător care să-i semene: ”Este un tip foarte dur, are fizicul meu!”

AS.ro

Victor Pițurcă, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Victor Pițurcă voia să-și facă nepotul fotbalist

Ca jucător? Nu am văzut (n.r. – râde). Nu mă laud acum, dar nu prea am văzut. Este dificil să apară un nou Pițurcă. Este o mare problemă cu jucătorii de valoare”, a declarat Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Victor Pițurcă voia ca nepotul său Antonio să-i calce pe urme

Victor Pițurcă este dezamăgit de faptul că nepoții săi nu îi calcă pe urme. Fostul selecționer susține că îi scoate cu greu din casă pentru a juca fotbal.

Pițurcă spera ca Antonio, băiatul fiicei sale să-i calce pe urme, pentru că are fizicul său, dar pandemia i-a dat planurile peste cap. 

Reclamă

Eu, toată ziua, de dimineața până seara băteam mingea. Acum, mă rog de ai mei o grămadă să iasă să se joace cu mingea. Dacă joacă o oră, vai de capul meu… E greu să ajungă vreunul fotbalist. Credeam în nepotul meu, Antonio. 

Este un tip foarte dur, are fizicul meu, credeam că poate reuși, dar cu această pandemie nu l-au mai lăsat părinții lui să mai meargă, pentru că ne-a fost frică să nu vină cu virusul în casă”, a dezvăluit Victor la AS.ro LIVE.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
Diverse • 20 mart., 22:21
FOTO
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a avut cea mai „fierbinte” apariţie!