Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vivi Răchită, la momentul dezvăluirilor! Cum a fost deturnat de Steaua, din drumul spre Rapid. Cum a fost dat afară de Becali: ”Vorbești la telefon cu Pițurcă!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 27 mai 2021, 15:27

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vivi Răchită, la momentul dezvăluirilor! Cum a fost deturnat de Steaua, din drumul spre Rapid. Cum a fost dat afară de Becali: ”Vorbești la telefon cu Pițurcă!”

AS.ro

Vivi Răchită, la momentul dezvăluirilor

Vivi Răchită, la momentul dezvăluirilor! În 1996, după un amical cu Rapid, giuleștenii au decis să-l transfere pe Răchită, de la Petrolul. Toate bune și frumoase. A doua zi, fostul fundaș pleca spre antrenamentul celor de la Rapid, dar pe drum s-a întâlnit cu președintele clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vivi Răchită, la momentul dezvăluirilor!

Conducătorul de la Petrolul i-a transmis să nu se mai ducă spre 23 august, acolo unde se antrenau giuleștenii, pentru că l-au vîndut la Steaua. Totul s-a întâmplat la un restaurant aflat la ieșirea din Ploiești, iar Răchită a aflat întâmplător de mutare.

M-au vândut la Rapid. În 1996, am jucat un amical cu Rapid. Mircea Rădulescu era antrenor la ei. M-a anunțat președintele că am fost vândut la Rapid, iar după amiază trebuia să mă prezint la Rapid. Termin antrenamentul de dimineață, dau o bere la băieți, iar după amiază să plec de la Ploișeti la 23 august.

Când să ies din Ploiești am văzut mașina lui Bercea, care era președinte acolo, erau la un restaurant la ieșire. Am oprit mașina, am salutat, și i-am întrebat ce fac. M-au întrebat unde mă duc. Eu le-am zis că mă duc la antrenament.

Vezi că nu te mai duci la Rapid, te duci la Steaua. Aseară ne-am înțeles cu Rapid, dar azi ne-am înțeles cu Steaua. Nu te mai duci la Rapid. Dacă nu vedeam mașina, mă duceam la antrenament la Rapid, îmi luasem ghetele, tot”, a povestit Vivi Răchită la AS.ro LIVE.

Reclamă

Vivi Răchită a fost dat afară de la Steaua de Gigi Becali

Răchită a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a fost dat afară de la Steaua, de Gigi Becali, pentru că vorbea la telefon cu Victor Pițurcă. Mihai Stoica a fost cel care i-a transmis asta patronului, conform fostului fundaș central.

După un meci, mă uit la televizor și-l văd pe Gigi că zicea de mine, dar eu nu greșisem la niciun gol. A doua zi, dimineața, mă duc direct la birou la el: băi, cum îți permiți? Mi-a zis că a zis și el așa la TV. Că i-a zis MM că ar fi mai bine să joace Ghionea, că e mai tânăr, că eu oricum vorbesc cu Pițurcă la telefon.

Reclamă 4 / 0/3

Noi aveam cartelele de la club. I-am zis că vorbim cu toții cu Pițurcă, cum să nu vorbim, a fost antrenorul nostru până acum. I-am zis că nu plec de la echipă, doar la iarnă. Stau aici și îmi dai banii. Zenga îmi spunea pe față că vrea să mă bage, dar nu-l lasă Gigi”, a dezvăluit Răchită la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și