Închide meniul

EXCLUSIV | "Atât a meritat viaţa unui om!" Reacţia virulentă după sentinţa definitivă din cazul Ekeng. "Totul a fost făcut din milă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 14:02

EXCLUSIV | "Atât a meritat viaţa unui om!" Reacţia virulentă după sentinţa definitivă din cazul Ekeng. "Totul a fost făcut din milă"

SportPictures / Stefan Constantin via Hepta

Patrick Ekeng a încetat din viaţă în 2016 în timpul meciului dintre Dinamo şi Viitorul

  • Patrick Ekeng a murit pe teren în 2016
  • Ce a discutat impresarul Laurette Nogo cu familia fostului dinamovist

În urma deciziei de astăzi, medicul de pe ambulanţă, Mihaela Duţă, a fost condamnată pentru ucidere din culpă la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare. Ea mai trebuie să presteze şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul lui Patrick Ekeng, Laurette Nogo, nemulţumită de decizia Curţii de Apel

Curtea de Apel Bucureşti a menţinut dispoziţia tribunalului ca medicul şi SC Puls Medica SRL să plătească daune morale de peste 200.000 de euro membrilor familiei Ekeng. Judecătorii au respins însă cererea privind acordarea de despăgubiri materiale în cuantum de 655.200 euro, formulată de Natalie Mindjae Enouga.

Impresarul fostului jucătorul dinamovist, Laurette Nogo, a spus că va încerca să găsească soluţii pentru a ataca decizia instanţei.

"O să trebuiască să vorbesc şi cu Natalie (n.r. soţia lui Patrick Ekeng), şi cu avocaţii. Este o decizie definitivă, nu cred că mai putem face ceva, dar putem să încercăm să mai găsim soluţii", a spus Laurette Nogo, după aflarea deciziei.

Laurette Nogo, despre cazul Patrick Ekeng: "O decizie care nu mulţumeşte pe nimeni"

Fosta reprezentantă a jucătorului camerunez spune că decizia nu mulţumeşte pe nimeni şi că totul s-a făcut din milă.

Reclamă

"-Săptămâna trecută am vorbit. Natalie lucrează momentan, în spital, copiii sunt bine, merg la şcoală. 
-Doctoriţa a încercat să mai ia legătura cu ei?
-Nu. Atât a meritat viaţa unui om pentru cei care s-au ocupat de caz. Ce pot să spun mai mult de atât?! Totul a fost făcut din milă. O decizie care nu mulţumeşte pe nimeni. Mai ales pe familia lui Patrick. O destul de mică pentru viaţa unui om, ca să zic aşa"
, a mai spus aceasta, în exclusivitate pentru AS.ro.

Ce despăgubiri primeşte familia lui Patrick Ekeng

Judecătorii au stabilit şi cum vor fi împărţiţi banii din despăgubiri. Nathalie şi copiii primesc 100.000 de euro, mama lui Patrick primeşte 40.000 de euro, cei 5 fraţi vor beneficia de câte 10.000 de euro şi cel de-al 3-lea copil al lui Patrick va primi 30.000 de euro.

Patrick Ekeng a încetat din viaţă în urmă cu cinci ani, în timpul meciului Dinamo – Viitorul

Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon, pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo- Viitorul 3-3, la scurt timp după ce intrase pe teren

Reclamă 4 / 0/3

Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca medicul să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator.

După o oră şi jumătate de manevre de resuscitare, decesul lui Ekeng a fost anunţat la Spitalul Floreasca.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României 23:55 LIVE TEXTManchester City – Real Madrid se joacă ACUM! Bayern s-a calificat în semifinalele Champions League 23:25 „S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund 23:20 Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică 22:55 Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros 22:41 Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor 22:12 Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 22:07 „Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României! 21:37 Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei 21:30 Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 15:32
Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune
Veste uriașă pentru dinamoviști
Liga 1 • 14:43
Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 16 apr., 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”