Închide meniul

EXCLUSIV | Blestemul unui campion! Lucian Filip trece prin momente grele. Ce se întâmplă cu mijlocașul de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 martie 2021, 5:27

EXCLUSIV | Blestemul unui campion! Lucian Filip trece prin momente grele. Ce se întâmplă cu mijlocașul de la FCSB

Lucian Filip a revenit la FCSB

Hepta

Filip a mers chiar în cantonamentul din Turcia cu FCSB, a făcut o parte din pregătire alături de ceilalți colegi, dar se pare că durerile nu-i dau pace. Astfel, revenirea lui pe gazon a fost din nou amânată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, Filip se pregătește, în acest moment, separat. Mijlocașul se antrenează la sală cu preparatorul fizic și rareori mai iese pe teren, pentru a face alergări și câteva exerciții ușoare. 

Lucian Filip are 30 de ani, fiind cotat la 350.000 de euro de transfermarkt.com. Mijlocașul nu a evoluat în nicio partidă pentru FCSB, în aceast sezon. 

Accidentările, blestemul lui Lucian Filip

Filip este, fără îndoială, cel mai blestemat jucător de la FCSB. Mijlocașul este cel mai vechi jucător din lotul roș-albaștrilor, dar și cel care a suferit cele mai multe accidentări.

Până în prezent, Filip a suferit nu mai puțin de 5 operații în ultimii 7 ani. Acesta a fost accidentat aproape în fiecare sezon, fiind nevoit de multe ori să ia o pauză foarte lungă. Mijlocașul a ratat și un transfer din cauza accidentărilor. 

Reclamă

Filip a cucerit până acum opt trofee în tricoul celor de la FCSB: trei titluri de campion, două Cupe ale României, două Cupe ale Ligii și o Supercupă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și