Închide meniul

OFICIAL. Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova! Ce salariu va avea „Briliantul” şi ce obiectiv i-a pus Adrian Mititelu

Antena Sport Publicat: 28 mai 2021, 23:23

OFICIAL. Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova! Ce salariu va avea „Briliantul şi ce obiectiv i-a pus Adrian Mititelu

Facebook FC U Craiova

Cum a fost convins Mutu să vină la FC U Craiova

  • Adrian Mutu, antrenor la Craiova
  • Câţi bani va primi de la Mititelu

Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova! Contractul a fost parafat la un hotel din Bucureşti, unde Adrian Mititelu jr. a purtat ultimele negocieri cu antrenorul în vârstă de 41 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova

„Adrian Mutu este noul antrenor al Fotbal Club Universitatea Craiova 1948. ‘Briliantul’ a semnat un contract pe 2 ani cu Ştiinţa! Bun venit, Adi!”, a transmis clubul oltean pe contul de Facebook.

 Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova
Facebook FC U Craiova

Mutu va încasa un salariu de 10.000 de euro pe lună, potrivit gsp.ro. El s-a pozat imediat cu tricoul şi cu fularul Univeristăţii Craiova.

Reclamă
Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova
Facebook FC U Craiova

Oltenii au postat şi un clip de prezentare inedit, în care este amintită însă cariera de jucător a lui Mutu.

Reclamă

Adrian Mutu: „FC U Craiova, echipă super-interesantă”

Mutu a fost contactat la începutul săptămânii, după ce Eugen Trică a fost demis, chiar după ce a sărbătorit promovarea. Şi CFR Cluj a fost intresată de Mutu.

„Ce pot să vă spun eu acum e că sunt în negocieri cu mai multe echipe. Este şi FC U printre acele echipe. Sunt în negocieri şi vom vedea ce se va întâmpla. Pe listă este şi FC U Craiova 1948, care este o echipă super-interesantă.

Ce pot să spun e că vreau să antrenez un club, cu un proiect serios, care vrea să facă performanţă, cum vreau şi eu”, a spus Mutu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a renunţat la România U21

Contractul „Briliantului” cu FRF a expirat imediat după Campionatul European de Tineret din luna martie. Răzvan Burleanu a dorit prelungirea acordului, dar a precizat că Mutu are mai multe oferte.

„Chiar ne-am văzut zilele trecute, de data asta într-o altă ipostază, una cu caracter comercial, Adi Mutu fiind imaginea unui brand. Cum vă spuneam şi în urmă cu câteva luni, Adi îşi doreşte foarte mult să antreneze o echipă de club. Noi, pe de altă parte, ne dorim să-l avem pe Adi şi în următoarea campanie de calificare.

(…) Avem o relaţie bazată pe sinceritate, Adi are foarte multe oferte, inclusiv din străinătate, astfel încât cred că Adi în perioada următoare va trebui să ia o decizie în ceea ce priveşte clubul pe care îl va antrena”, a declarat Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă, în această săptămână.

Adrian Mutu, experienţă limitată ca antrenor

Adrian Mutu a fost instalat pe banca selecționatei de tineret în ianuarie 2020. „Briliantul” a strâns 7 meciuri la conducerea tricolorilor mici. Bilanțul său este unul pozitiv: 3 victorii, 3 remize și o singură înfrângere

Mutu a debutat ca antrenor la FC Voluntari, în 2018. El a reușit atunci să-i salveze pe ilfoveni de la retrogradare, câștigând cu 4-1 la general barajul împotiva Chindiei Târgoviște. „Briliantul” a mai stat şi pe banca lui Al Wahda U21.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale!
Diverse • 16 mart., 14:11
FOTO
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale! Starurile care apar alături de „Briliant” pe această listă