Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase e dorit în MLS! Clubul care-l vrea și cât timp mai au americanii la dispoziție pentru a se înțelege cu FCSB

Reclamă

Publicat: 3 august 2021, 8:14

Florin Tănase e dorit în MLS! Clubul care-l vrea și cât timp mai au americanii la dispoziție pentru a se înțelege cu FCSB

Florin Tănase este capitanul celor de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Florin Tănase e dorit în MLS de New York Red Bulls. Americanii se află în luptă pentru a accede în play-off și vor neapărat să se întărească. Nu este prima dată când numele lui Tănase se află pe buzele celor de la NYRB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase e dorit în MLS

Dacă vor să pună mâna pe Tănase, americanii trebuie să se grăbească. Cei de la New York Red Bulls trebuie să ajungă la o înțelegere cu FCSB până pe 5 august. Asta dacă vor să-l transfere neapărat în această vară. Pe 5 august se încheie perioada de transferuri din MLS.

Rămâne de văzut dacă cei de la New York vor face o ofertă concretă și se vor înțelege cu Gigi Becali. Finanțatorul de la FCSB vrea 5.000.000 de euro pentru căpitanul echipei sale.

Florin Tănase, dorit de mai multe cluburi

Până acum, Tănase a mai fost dorit de mai multe echipe. Acestea s-au speriat însă de prețul cerut de Becali pentru fostul golgheter din Liga 1.

Evoluțiile lui Tănase au făcut ca echipe importante să se intereseze de „decarul” FCSB. Belgia, Franța, Ungaria, Turcia, Italia, SUA, China, Emirate, Qatar sau Arabia Saudită sunt doar câteva țări în care este dorit căpitanul FCSB.

Reclamă

Florin Tănase, indispensabil pentru FCSB

Tănase, jucătorul indispensabil pentru FCSB. 26 de ani are golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut. Florin Tănase este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Căpitanul FCSB mai are contract cu roș-albaștrii până în decembrie 2022.

„Pe Tănase îl las să plece. Dacă vine o ofertă bună poate să plece. Tănase este cel mai important jucător din echipă. El face tot jocul”, spunea Becali în urmă cu o săptămână.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și