Închide meniul

EXCLUSIV | Gică Popescu, mesaj categoric pentru autorităţi. "E o teamă pe care nu o înţeleg. Să lăsăm fanii pe stadioane şi la meciurile din Liga 1!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2021, 18:21

EXCLUSIV | Gică Popescu, mesaj categoric pentru autorităţi. "E o teamă pe care nu o înţeleg. Să lăsăm fanii pe stadioane şi la meciurile din Liga 1!"

AS.ro

Gică Popescu speră ca fanii să poată reveni la meciurile din Liga 1

Gazonul hibrid de pe cel mai mare stadion din ţară va fi montat peste câteva zile. Conducătorii forulului european vor să se joace măcar două meciuri, pe noua suprafaţă, până la startul turneului final. E şansa lui FCSB să se întoarcă pentru finalele de titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu insistă pentru revenirea fanilor pe stadioane

"În luna mai, stadionul va trebui să fie predat în condiţii optime către UEFA. El trebuie să fie în regulă 100%", a declarat Gică Popescu pentru AS.ro. 

13.000 de fani vor putea intra pe Arena Naţională la meciurile de la Campionatul European. 

"Eu mă bucur că s-a luat această decizie. Asta înseamnă că e un pas prin care vom putea să revenim la normalitatea de dinainte şi să lăsăm spectatorii pe stadion… deocamdata, într-un număr redus.

Eu m-aş bucura ca, odată cu acest Campionat European, lucrurile să rămână acolo. Adică oamenii să ramână în tribună, să nu-i mai scoatem", a precizat fostul internaţional.

Reclamă

"Baciul" crede că şi partidele din Liga 1 s-ar putea disputa în condiţii similare. Şi-ar dori ca fanii să revină în tribună încă de luna viitoare.

"Eu cred că este o teamă pe care eu nu o înţeleg. Nu ştiu de ce nu am putea face acest lucru. Dacă se respectă măsurile impuse de către autorităţi, să lăsăm şi la Liga 1 un 25-30% dintre spectatori pe stadioane.

Eu sper ca EURO să fie un exemplu pentru toată lumea, că se poate, că există soluţii să aducem oamenii în stadioane", a reacţionat Gică Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul căpitan al Barcelonei este consilierul primului ministru al României pentru organizarea EURO 2020.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și