Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali a recunoscut: "Oaidă şi Tavi Popescu vor juca în meciul cu Steaua". Ce a spus despre Tănase şi "Mbappe" Coman

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2021, 11:30

EXCLUSIV | Gigi Becali a recunoscut: "Oaidă şi Tavi Popescu vor juca în meciul cu Steaua". Ce a spus despre Tănase şi "Mbappe" Coman

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali îl trimite pe Octavian Popescu la FCSB II

Patronul liderului Ligii 1 a anunţat că sunt 15 jucători care nu au cum să evolueze pentru FCSB 2. Printre aceştia sunt golgheterul Florin Tănase şi "Mbappe" Coman. În schimb, noul star al roş-albaştrilor, Octavian Popescu, este pregătit să îi facă pe plac lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "N-am cum să-i trimit la FCSB II pe Florin Tănase şi Florinel Coman"

Antrenorul lui Steaua, Daniel Opriţa, a susţinut că ştie ce jucători vor folosi rivalii. A precizat că Soiledis, Oaidă, Perianu, Șut, Buziuc, Robert Ion sau Lucian Filip vor merge la FCSB II. A fost contrazis de Becali.

"Nici nu poţi să îi trimiţi pe toţi. Ce spun ei sunt minciuni. Oaidă, care a fost accidentat, nu a jucat şi nu a fost pe listă. Aşa am putut să-l punem acum pe listă. Dar nu poţi să trimiţi de la prima echipă acolo.

Sunt 15 jucători pe care nu îi pot trimite. Faci lista de la început şi zici sunt 15 jucători de Liga 1. Pe Tănase şi Coman n-ai cum. Ceilalţi care au rămas… Oaidă, Şut şi Tavi Popescu o să joace. Şi Nedelcu care era accidentat", a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Gigi Becali vrea să oprească Steaua

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că vrea să oprească Steaua din drumul căître promovarea în Liga 2 și a anunțat că va trimite mai mulți jucători de la prima echipă în Liga 3.

Reclamă

În acest moment, Steaua conduce clasamentul cu 26 de puncte, din 10 meciuri, fiind urmată de FCSB II. Echipa lui Vintilă are 24 de puncte, după același număr de meciuri. Primele două clasate la finalul sezonului vor merge la barajul pentru promovare.

Steaua și FCSB II s-ar putea întâlni și în finala barajului pentru promovare.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și