Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Gigi Becali, sfătuit să-i vândă cât mai repede pe Dennis Man și "Mbappe" Coman! "Pierzi toți banii, o să îți vină să-ți dai în cap". Mesajul transmis de un fost campion cu FCSB

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2020, 20:10

  • Becali a refuzat ofertele primite pentru cei doi atacanți
  • Patronul lui FCSB cere o sumă uriașă

Ianis Hagi, George Pușcaș, Cristi Manea și Alexandru Cicâldău sunt semifinaliștii de la Campionatul European de tineret care au jucat cu Norvegia. Coman este accidentat, iar Man a fost lăsat la naționala României U21 după ce s-a vindecat de Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Țucudean, mesaj pentru Gigi Becali

"Nu poți să duci șapte tineri, să-i bagi în echipă și să ai pretenții să se califice. E greu să ai performanțe cu jucătorii tineri. Trebuie să ai unul sau doi, maxim trei", a declarat George Țucudean în exclusivitate pentru AS.ro.

Câte 15 milioane de euro cere Gigi Becali pentru Man și Coman. Norwich, Crystal Palace, Sporting Lisabona sau Dinamo Kiev au fugit când au auzit care este prețul.

Reclamă

"Dacă cineva are pretenția să plece vreun jucător din România pe suma asta, i-ai dat în cap. Dacă Doamne ferește ai trei oferte și nu îi dai drumul la jucător pe o sumă cât de cât bună și ți se accidentează și nu mai pleacă? Pierzi toți banii…o să-ți vină să-ți dai în cap!", i-a transmis Țucudean finanțatorului de la FCSB.

Cosmin Contra l-a așteptat degeaba la Dinamo pe fostul golgheter al campioanei CFR Cluj.

Reclamă

"Am luat decizia să nu mă opresc pentru că nu se știe niciodată", a reacționat George Țucudean când i-a fost amintit de cazul Ekeng.

Internaționalul român s-a retras la 29 de ani din cauza problemelor pe care le avea la inimă. Țucudean a câștigat titlul cu Dinamo, FCSB, Viitorul și CFR Cluj. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu