Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Gigi Becali umple conturile lui FCSB. Este sigur că va primi 30 de milioane de euro! Ce nebunie pregăteşte şi cum l-a dat de gol Valeriu Iftime

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2021, 20:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

Golgheterul Ligii 1 ar fi acceptat oferta Fiorentinei şi e disperat să plece în Italia. Mai trebuie convins Becali să îşi reducă pretenţiile. 15 milioane vrea pentru transferul lui Man. Şi Fenerbahce pregăteşte milioanele pentru atacantul de 22 de ani, autor a 12 goluri în această stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să obţină sume uriaşe pe Dennis Man şi Olimpiu Moruţan

Florin Gardoş a fost vândut de FCSB la Southampton, în 2014, pentru 6.8 milioane de euro. Fundaşul ştie care este reţeta succesului.

"Ca să pleci din România pe sume mari de bani trebuie să ai expunere, trebuie să joci cel puţin în Europa League şi la echipa naţională", a declarat pentru Florin Gardoş pentru AS.ro.

15 milioane cere Becali şi pentru transferul lui Moruţan la Al Jazira. Şeicul e patron şi la New York City şi l-ar putea trimite la vară în America pe mijlocaşul român. 

"Eu zic da, se poate vinde pe 15 milioane de euro. Mie mi se pare că îl dorește foarte tare. Probabil o stea vreo 6 luni sau un an acolo, dar eu zic că îl cumpără pentru altă echipă", a dezvăluit Florin Vulturar, agentul lui Moruţan, pentru AS.ro.

Reclamă

Dacă Olimpiu Moruţan va pleca pe 15 milioane, un milion şi jumăte va ajunge la patronul lui FC Botoşani.  

"Eu am înţeles că îl vinde pe Moruţan. Dacă preţul din presă este cel pe care îl cere domnul Becali, vă daţi seama, nici la pământ nu câştig atâţia bani cât câştig din fotbaliştii de la Botoşani. Aşa că, de ce nu aş fi mulţumit de afacerile pe care le facem împreună?

Moruţan e un fotbalist important şi sper să se întâmple acest transfer. Am înţeles că nu rămâne doar în Golf, el va putea pleca la o echipă din Europa", a precizat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali îl vrea pe Haruţ, de la Botosani. Un milion cere Iftime pentru el, dar Becali dă 700.000 de euro!

"Eu am pus un preţ pe care îl susţin. Mi-au spus că domnul Becali nu ar fi de acord cu preţul meu. E o diferenţă de câteva sute de mii.

Să mă scuze Olimpiu, dar e mai deştept ăsta. Haruţ e un tip nu doar cultivat, are o maturitate de nu îi dai vârsta. Zici că vorbeşti cu unul care are 5 ani de facultate. Nu e deloc copilăros, cred că va rezista la echipe mari şi grele", a mai spus Iftime.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și