Închide meniul

"Pentru asta te apuci de fotbal, pentru bani". Olimpiu Moruţan, sfătuit să accepte oferta arabilor. "Nu o să îţi facă nimeni statuie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2021, 15:45

"Pentru asta te apuci de fotbal, pentru bani". Olimpiu Moruţan, sfătuit să accepte oferta arabilor. "Nu o să îţi facă nimeni statuie"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Olimpiu Moruţan, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe

Adversarii lui Moruţan din Liga 1 s-au minunat când au auzit ce propunere i-a făcut Sheikh Mansour. Valerică Găman îl sfătuieşte să nu stea pe gânduri şi să îşi facă bagajele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan se poate îmbogăţi la Al Jazira

"Tânăr, netânăr, eu îl sfătuiesc să se ducă. Sunt importanţi banii, nimeni nu o să îţi facă statuie că ai jucat în altă ţară. Importanţi sunt banii şi viitorul familiei lui.

Acea parte a fotbalului eu cred că a crescut foarte mult. Să facă rost de bani şi după aia are timp să joace şi într-un campionat mai puternic. Pentru asta te apuci de fotbal, pentru bani", a declarat fundaşul Astrei.

Gigi Becali a cerut 20 de milioane de euro pentru a accepta mutarea, dar şi-a mai redus din pretenţii. Este dispus să îşi dea ok-ul şi pentru 15 milioane de euro.

"Acum nu neapărat nerăbdător. El e în cantonament. Aşteaptă. El nu are niciun fel de problemă. Cariera lui a lăsat-o în mâinile mele. El îşi face treaba pe teren şi eu îmi fac treaba mea.

Reclamă

Azi vor fi ceva discuţii şi vedem exact unde suntem. Azi-mâine, trebuie să se ia oarecum o decizie. Acum nu neapărat să se parafeze transferul, dar pot înainta lucrurile", a spus Florin Vulturar, pentru AntenaSport.

Moruţan e cotat de Transfermarkt la 1.3 milioane de euro. În acest sezon, a marcat 3 goluri şi a oferit 10 pase decisive, în cele 16 meciuri disputate în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și